Mokslininkai išaiškino, kodėl moterys suvaidina orgazmus

Kodėl kai kurios moterys apsimeta patiriančios orgazmą? Galima spėlioti: jos jaučiasi blogai dėl savo partnerių, bando apsaugoti jų ego, nenori, kad vyrai pasijustų frigidiški. O gal tiesiog orgazmus suvaidinanti moteris dar nesutiko to vienintelio, su kuriuo ji galėtų būti nuoširdi?

Spėliojimų gali būti visokių, tačiau mokslininkai teigia išsiaiškinę tikrąsias orgazmo suvaidinimo priežastis, rašo technorati.com.

Viena iš tyrinėtojų siūlomų priežasčių – moterys bijo, kad vyras „nuklys į kairę“, jei pagalvos, kad negali patenkinti savo moters. Taigi dailiosios lyties atstovės mano, kad apsimestinis orgazmas išlaikys partnerį ištikimu ir susidomėjusiu ja.

Tyrimo duomenys buvo paskelbti po apklausos, kurioje dalyvavo 453 moterys (18-46 amžiaus grupėje). JAV vykdytoje apklausoje 54 proc. moterų prisipažino, kad kartas nuo karto suvaidina orgazmus.

Mokslininkai pastebėjo ryšį tarp moterų nuogąstavimų, kad jų vyrai gali būti neištikimi, ir jų suvaidintų orgazmų dažnio.

Nustatyta, kad moterys, kurios apsimeta patiriančios orgazmą, daug labiau rūpinasi savo įvaizdžiu prieš vyrą dėl baimės jį prarasti. Taip pat jos daug aršesnė su kitomis moterimis, kurios, jų nuomone, kelia pavojų jų santykiams.

Moterys, kurios dėl orgazmo yra nuoširdžios, neturi polinkio „saugoti“ savo vyrų nuo galimų konkurenčių. 


Šiame straipsnyje: seksasorgazmasmeilėsantykiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių