„Mega“ kovos su pavasariniu vitaminų trūkumu

Balandžio mėnesį prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ rūpinsis lankytojų sveikata ir imunitetu. Visiems, apsipirkusiems su „Megos“ nuolaidų kortele ne mažiau kaip už 50 Lt, „Mega” įteiks dovaną - maisto papildų pakuotę.

Taip pat „Megos“ lankytojai kviečiami į parodą „Sveikatos dienos“.

Akcijos partneris - Indijos farmacijos įmonė „Ranbaxy“, rinkoje pristatanti tirpius maisto papildus. Iš viso akcijos metu bus išdalinta  7000 vnt. maisto papildų pakuočių.

„Kaip žinia, po ilgos žiemos kiekvieno iš mūsų imunitetas nusilpęs, trūksta ne tik saulės, bet ir vitaminų. Todėl nusprendėme pasirūpinti „Megos“ lankytojų sveikata pasiūlydami jiems ypač efektyvius maisto papildus“, - sakė Farmacijos įmonės „Ranbaxy“ rinkodaros vadybininkė Edita Montrimaitė.

Maisto papildus „Megos“ lankytojai galės pasirinkti iš trijų rūšių: „Linea Oro multivitaminai ir mineralai“, „Linea Oro vitaminas C, cinkas, ežiuolė“ „Linea Oro magnis, kalis, vitaminas C“. E.Montrimaitė multivitaminus rekomenduoja rinktis visiems, kurie jaučia organizmo silpnumą ir energijos trūkumą.

„Ežiuolės, cinko ir vitamino C derinys - idealus „kokteilis“ imuninei sistemai stiprinti, o kalis, magnis ir vitaminas C naudingas ne tik vyresnio amžiaus žmonėms, turintiems problemų su širdimi, bet ir aktyviai sportuojantiems ar dietos besilaikantiems žmonėms“, - kalbėjo E.Montrimaitė.

UAB „Ekspozicijų centras“ balandžio 22-25 dienomis „Megos“ parodų salėje organizuoja parodą „Sveikatos dienos“. Parodoje bus pristatoma sveika gyvensena, natūrali medicina, ekologiška produkcija, gydymo įstaigos, kineziterapija. Parodos metu taip pat vyks masažo čempionatas, įvairūs seminarai sveikos gyvensenos temomis.


Šiame straipsnyje: papildaivitaminai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių