Lovoje daromos klaidos, kurių nereikėtų kartoti

Seksperte vadinamos mokslų daktarės Yvonne K.Fulbright knyga „Seksas su buvusiuoju ir 69 kitos klaidos, kurių nederėtų kartoti“ sulaukė didelio dėmesio visame pasaulyje. Užsienio žiniasklaida pristato šio veikalo ištraukas.

1. Niekuomet neskirstykite orgazmų į klitorinius, vaginalinius ar mišrius. Negalvokite apie tai, kokios rūšies ekstazę patyrėte. Malonumas - tai ne mokslas apie vabzdžius. Galvodami apie savo kūną, galite sulaukti didesnio malonumo, bet aklai nesivaikykite retų potyrių.

2. Niekuomet nekalbėkite lovoje apie savo ankstesnius romanus, buvusius partnerius, nevardinkite savo pergalių ir pralaimėjimų meilės fronte. Sutelkite visą dėmesį į tai, kas vyksta čia ir dabar. Meilės guolis - ne vieta prisiminimų vakarui.

3. Neleiskite, kad seksas taptų rutina. Jeigu į klausimą: „Kaip tau?“, jūsų partneris atsakys: „Kaip visada“, galite pradėti panikuoti. Nedelsiant ieškokite būdų atgaivinti ir pagyvinti jūsų intymius santykius. Aišku, apie tai geriau pamąstyti dar prieš tai, kai seksas taps rutina.

4. Neužsigulėkite. Dauguma vyrų mėgsta aktyvias meilužes, jautriai reaguojančias į jų veiksmus. Lygiai tą patį galima pasakyti ir apie moteris.

5. Niekuomet negrįžkite pas buvusius meilužius. Jeigu vieną kartą išsiskyrėte, vadinasi, tam buvo rimtų priežasčių. Net jeigu mylite vienas kitą, nepasiduokite iliuzijoms: vargu ar antras kartas bus sėkmingesnis už pirmą.

6. Niekuomet negerkite pigaus vyno ir nenakvokite pas meilužį ar meilužę. Rytinis „aromatas“ iš burnos ir įtartinas kvapas vonioje - visai ne tai, ką reikėtų palikti atminčiai savo romantiniam partneriui.

7. Prieš lovos žaidimus niekuomet negerkite daugiau nei du bokalus vyno, net jeigu jis žadina jūsų aistrą ir padeda atsipalaiduoti. Pernelyg ilgas pokalbis prie vyno butelio vyrams gali sukelti erekcijos problemų, o moterims - išsausinti makštį. Be to, galite prarasti situacijos kontrolę, o tai yra pavojinga.

8. Niekuomet nelyginkite savęs su apatinį trikotažą reklamuojančiais modeliais ir nesistenkite su jais supanašėti. Su paprastais drabužiais ir būdami netobulos figūros galite atrodyti seksualiai. Jums visada padės pasitikėjimas savimi ir kerinti šypsena.

9. Nepasitikėkite žurnalais, dalijančiais sekso patarimus. Neleiskite nežinomiems „specialistams“ vadovauti jūsų intymiam gyvenimui.

10. Prieš seksą nelįskite po dušu - nerkite tiesiai į partnerio glamones. Lytinių organų plovimas tik pažeidžia trapų moters genitalijų cheminį balansą ir padidina uždegimo tikimybę.

11. Nesistenkite atkartoti pozas, kurias matėte „Kamasutroje“, jeigu nesate tikri savo lankstumu. Galite atsidurti nepavydėtinoje padėtyje.

12. Niekuomet nesiklausykite tų, kurie abejoja jūsų seksualumu. Jums pataria sumažinti krūtinę ar padidinti penį? Tiesiog nekreipkite į tai dėmesio ir nešvaistykite žodžių veltui.


Šiame straipsnyje: seksasValentino diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių