Lietuvė pelnė titulą tarptautiniame grožio konkurse

Rugpjūčio pabaigoje Armėnijos sostinėje Jerevane įvyko tarptautininio grožio konkurso „Miss 7 Continents 2010“ finalas, kuriame dėl gražiausios merginos titulo varžėsi 21 atstovė iš viso pasaulio.

Lietuvai konkurse atstovavo 21 metų ISM ekonomikos, vadybos ir verslo administravimo studentė Ieva Ambrazaitė.

Nors karūną laimėjo gražuolė iš Kazachstano Oksana Klochkova, mūsų šalies atstovė tikrai neliko nepastebėta. Ievai finalo metu buvo įteiktas „Miss catwalk“ titulas. Lietuvaitei taip pat buvo pasiūlyta tapti mineralinio vandens ir baldų salono reklaminiu veidu.

Konkurso metu ji spėjo nusifilmuoti ir Armėnijos muzikos žvaigždės vaizdo klipe, kurį jau greitai pradės transliuoti Armėnijos muzikos kanalai.

Finale mūsų šalies mergina pasipuošė jaunos lietuvių dizainerės Lauros Vaitkevičiūtės vakarine suknele, o bikinio rungtyje – Jurgitos Stakauskaitės kurtu maudymosi kostiumėliu.

„Laimėjimą lemia ne tik idealios kūno formos, bet natūralumas, puikūs komunikavimo įgūdžiai ir humoro jausmas. Nuo pat pirmos akimirkos, kai pamačiau Ievą, supratau, kad būtent ji turėtų atstovauti Lietuvai šiame konkurse. Tiek mane, tiek ir kitus komisijos narius pavergė Ievos žavesys. Rugsėjo mėnesį jau planuoju su Ieva vykti į kitą konkursą „Miss Beauty and Fashion World International“, vyksiantį Bodrume. Tikiuosi, kad tuščiomis ir iš tenai negrįšime“, – pasakojo šių grožio konkursų atstovė Lietuvoje Karolina Taraškevič.

Konkurso dalyvės Armėnijoje praleido 10 dienų, per kurias spėjo aplankyti gražiausias šalies vietoves, šventyklas ir kalnus, pabuvoti susitikimuose su iškiliausiais asmenimis: Jerevano mere, regionų gubernatoriais.

Konkurse dalyvės pademonstravo tautinius kostiumus, pristatė dizainerio Gevergo Shadoyano suknelių kolekciją, pasirodė bikinio rungtyje ir turėjo atskleisti savo talentą.


Šiame straipsnyje: grožio konkursas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių