Kokią įtaką porai gali padaryti seksas per pirmą pasimatymą?

Nauji tyrimai rodo, kad seksas per pirmą poros pasimatymą gali turėti lemtingos įtakos ilgam laikui, rašoma livescience.com.

Buvo tirti net 11 tūkst. nesusituokusių žmonių, turinčių stabilius arba rimtus santykius. Jie balais įvertino pasitenkinimo jų santykiais lygį, jų galimybes bendrauti su savo partneriais ir jų santykių stabilumą (kiek dažnai jų santykiai atsiduria pavojuje).

Tarp porelių, kurios kartu jau bent metus, tie, kurie užsiėmė seksu per pirmąsias kelias susitikinėjimo savaites, turėjo žemesnį pasitenkinimo santykiais, bendravimu ir stabilumu lygį lyginant su tais, kurie palaukė ilgiau prieš pradėdami seksualinius santykius arba tie, kurie susilaikė nuo sekso.

Tokie patys rezultatai išliko net tada, kai tyrėjai nagrinėjo papildomus faktorius, galinčius daryti įtaką porų santykiams, pavyzdžiui, rasė, išsilavinimas, seksualinių partnerių skaičius arba religiniai įsitikinimai.

Šie rezultatai patvirtino ir ankstesnių tyrimų rezultatus, kai paaiškėjo, kad poros, kurios prieš vestuves ilgiau nesimylėjo, yra labiau patenkintos vedybiniu gyvenimu.

Nėra aišku, kodėl sekso atidėjimas yra susijęs su santykių eiga. Gali būti, kad tos poros, kurios užsiima seksu anksti, turi daugiau lūkesčių dėl sekso dažnumo ir jų partnerio susidomėjimo juo – faktorių, kurie laikui bėgant mažėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
iškarto kojas išskleidžia tik prostitutės, o porai reikia šiek tiek nors apsiuostyti, turi abu pasitikslinti ar tai nevienkartinis reikalas, na o tos kur išskečia kojas iš pirmo karto, kaip sakiau , yra nerimtos mergos arba bernai.

Nuomonė

Nuomonė portretas
O tokį poveikį turi, kad skatina paleistuvaut.

L.a.

L.a. portretas
Jau keturiolika metų vedę ir 15 metų kartu. Labai gerai kad nesitasėm, o viskas gaosi pirmą vakarą. Iškart žinojom kad kaip sako"atitiko kirvis kotą".
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių