Kodėl pokalbiai apie seksą darbe gadina nuotaiką?

Kalifornijos (JAV) universiteto mokslininkė Jennifer Berdhol atlikusi tyrimą įsitikino, kad pokalbiai apie seksą darbe gadina nuotaiką. Ypač vyrų, - rašo „News of the World“. 

Dėl flirtavimo darbe lieka tik malonūs prisiminimaiTyrėja apklausė 238 žmones. Iš jų 10 proc. moterų ir 46 proc. vyrų patvirtino, kad jiem teko darbe pajuokauti sekso temomis ir net artimiau pabendrauti.

Tačiau tie pokštai ir susitikimai jiems padarė  tik gerą įspūdį. Po kiek laiko kitoje tokioje pat apklausoje dalyvavo daugiau kaip 1004 žmonės ir daugiau nei pusė dalyvių taip pat pranešė, kad dėl flirtavimo darbe liko tik malonūs prisiminimai. 

Šie gauti rezultatai, atrodytų, tik patvirtina teoriją, kad flirtavimas ir pokalbiai apie seksą darbe  pakelia kolektyvo bendrą nuotaiką. Tačiau po kiek laiko pasikartojantys juokeliai pradeda gadinti nuotaiką. Mokslininkės tvirtinimu, vyrai pradeda jaustis nepatogiai, nes galvoja, kad tokiu būdu menkina savo vyriškas savybes.


Kalbėti apie seksą darbe - tai tas pats, kaip valgyti traškučius  Tačiau per tyrimą paaiškėjo, kad moterims nepatinka jaustis „sekso objektais“. Ypač jos nepatenkintos, jei kolegos pirmiausiai mato jų fizinius duomenis, o ne profesionalumo savybes. 

„Kalbėti apie seksą darbe - tai tas pats, kaip saujomis valgyti traškučius.- Iš pradžių patinka, norisi dar daugiau, o paskui pradeda troškinti. Be to, panašūs pokalbiai gali trukdyti dirbti“, - įsitikinusi Jennifer Berdhol.


Šiame straipsnyje: santykiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių