Kodėl kai kurios moterys niekada neišteka?

Tikriausiai visi esame girdėję apie tokią istoriją: vyras sutinka moterį, jie įsimyli, susitikinėja, įsikrausto gyventi kartu. Jie pradeda rėminti savo bendras nuotraukas, daryti remontą, pirkti baldus. Po kelių metų moteris pradeda galvoti apie vedybas, tačiau vyro nespaudžia. Juk jis pasipirš, kai pasiruoš. Bet jis to taip ir nepadaro. Santykiai sustoja plėtotis ir vyras palieka moterį. Greitai vyras veda kitą moterį, palikdamas buvusią draugę įskaudintą ir pasimetusią.

Kodėl kai kurioms moterims vyrai niekada nepasiperša, klausia „Daily Mail“.

Panašus atvejis neseniai įvyko ir su Pippa Middleton. Nors moteris laikoma viena iš seksualiausių moterų pasaulyje, jos romanas su Alexu Loudonu baigėsi skyrybomis, o ne santuoka. 

Kalbama, kad vaikinui tėvai prikaišiodavo, kad Pippa „ne žmonos tipo“.

Bet ar yra skirtingi tipai moterų, kurios gali ar negali būti žmonomis?

Johnas Molloy, knygos „Kodėl vyrai kai kurias moteris veda, o kitų – ne“, teigia, kad tokie moterų tipai yra.

Knygos autorius apklausė 3500 vyrų ir nustatė, kodėl vyrai neveda kai kurių moterų. Kai J.Molloy prašė apibūdinti būsimas žmonas, tik 20 proc. paminėjo grožį ar seksualumą. Visi kiti dėmesį kreipė į moters asmenybę.

Vienas iš apklaustųjų savo būsimą nuotaką apibūdino esančią „moterimi, kurią gali pasiimti visur su savimi ir didžiuotis“. 30 proc. vyrų rūpėjo šeimos narių teigiama nuomonė apie nuotaką.

Psichologė Jane McCartney aiškina, kad vyrai neieško ypač seksualių žmonų, nes jie nori būti įsitikinę, kad šeimoje vaikai bus tikrai jo.

„Vyrus traukia ištikimybė, atsargumas ir malonumas. Flirtavimą vyrai toleruoja, kol tai daro tik draugės, tačiau jie nenori, kad tokia savybe pasižymėtų jų gyvenimo partnerės“, - teigia psichologė.

Prisiminkite Cameron Diaz. Ji flirtuojanti, seksuali, graži. Vyrai ją greitai įsimyli, bet ji visada lieka viena. Jei tikėti J.Molloy, C.Diaz yra per seksuali, todėl vyrai netiki, kad ji surimtės ir bus su vienu partneriu.

Nors vyrai vengia į žmonas imti per seksualias moteris, jiems svarbu, kad jos save prižiūrėtų. Knygos autorius pastebėjo, kad moterys, kurios plonos, pasišukavę, sutvarkytais nagais, vyrus traukia, o dėmesį kaustančiais drabužiais pasipuošusios moterys – ne.

Gali nuskambėti keistai, bet vyrai nori vesti seksualias, bet ne per daug moteris.

Kita priežastis, kodėl moterys lieka neištekėjusios – jos per mažai „spaudžia“ vyrus dėl santuokos.

73 proc. apklaustų moterų teigė, kad joms pasipiršo po to, kai jos iškėlė klausimą apie vedybas.

Psichologė Joel Block teigia, kad mažesnė tikimybę, jog vyras pasipirš, jei jis turėjo daug bendro gyvenimo patirčių su kitomis moterimis.

Jei gyvenate su vyru, kuris anksčiau jau dalinosi bendra gyvenimo vieta su kita moterimi, turite jam pasakyti, kad norite ir tekėti ir apie santuoką prabilti kuo anksčiau.

Taip pat buvo pastebėta, kad vyrai neieško vien „namų šeimininkių“. Vyrams patinka moterys, kurios žino savo vertę.

Pagal statistinius duomenis vyrai vidutiniškai pasiperša po 22 mėnesių draugystės. Per ateinančius metus šansas vis mažėja. Psichologai teigia, kad po septynerių metų galimybė, kad vyras pasipirš yra beveik nulinė.

Knygos autorius teigia, kad norinti ištekėti moteris rimtai turėtų pradėti ieškoti vyro būdama 28 metų. Tačiau psichologs pataria šiek tiek „nuleisti kartelę“. Pasak jo, kai kurios moterys niekada neišteka, nes yra per daug išrankios.20 proc. apklaustų moterų teigė, kad joms iš pirmo žvilgsnio jų būsimi vyrai nepatiko. „Žinoma, tam tikrus standartus reikia turėti, tačiau kartais gali atsipirkti antro ar net trečio šanso davimas“, - kalba J.Molloy.



NAUJAUSI KOMENTARAI

atsakymas

atsakymas portretas
Todel kad yra protingos.

gastroliante

gastroliante portretas
kas nori-tas sukuria seima-vieniems patinka grazuoles-nes patys ,,nelabai,,ziurisi o grazus vaikina-kabina ,,kuklesnes,,pilkesnes merginas kad butu harmonija manau-kad jei noretu-isteketu visos bet dabar 21 amzius-moterys linke i karjera-darbus-jos savarankiskos- ir nebelieka laiko galvoti apie vaikus ar vyra-- o be to-maza kad kazkas nori taves ar tu nori kazko-gal tai nerealu--- zinokim savo verte-ir ieskokim tinkamo draugo---

opa

opa portretas
ji seksualiausia pasaulyje??? Kas vertino, man aplamai į giltinę su neproporcinga galva panaši
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių