Klaipėdiečiams – nemokama regėjimo patikra

Ketvirtadienį klaipėdiečiai galės nemokamai pasitikrinti regėjimą

Regėjimas - vienas svarbiausių žmogaus pojūčių, todėl ne veltui pasaulyje spalio 8 dieną yra minima regėjimo diena, kurios metu žmonėms yra primenama kaip svarbu tausoti ir saugoti savo akis.

Klaipėdos miesto savivaldybės Sveikatos apsaugos skyrius kartu su optikos tinklu „Fielmann“ pajūrio gyventojus ragina ir kviečia būti neabejingais savo akių sveikatai bei apsilankyti nemokamose regėjimo patikrinimo konsultacijose.

Tyrimais  įrodyta, jog iš pagrindinių penkių žmoguje esančių pojūčių, žmonės labiausiai bijo netekti, prarasti sveikas akis. Saugokime sveikas ir gražias akis bei puikų regėjimą, pradėkime juo rūpintis dabar, o ne tuomet, kai sulaukiame nepageidaujamų pasekmių.

Šių metų spalio 8 dieną, ketvirtadienį, nuo 10 - 17 val., klaipėdiečiai laukiami „Fielmann“ optikos salonuose, kuriuose lankytojus pasitiks bei nemokamai konsultuos optometrijos specialistės. „Fielmann“ salonai: H.Manto g. 30 bei Tiltų g. 22, Klaipėda.

 Akcijos „Sveikos akys - brangiausias turtas“ rengėjas ir iniciatorius Klaipėdos miesto savivaldybės Sveikatos apsaugos skyrius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių