Kas priverčia moterį ištarti „Nemyliu tavęs“?

„Tavęs nebemyliu ir daugiau matyt nenoriu“ - tai vienas netikėčiausių ir blogiausių sakinių, kurį iš moters lūpų gali išgirsti vyras, ypač jei poros santykiai bent iš pirmo žvilgsnio atrodė puikūs. Moteriai nereikia nei rėkti nei pyktis - šis sakinys ištartas  ramiu balso tonu daugeliui vyrų prilygsta tarsi smūgiui žemiau juostos.

Portale askmen.com, nurodomos keturios priežastys, kodėl moterys  taip elgiasi ir kaip vyrui susitaikyti su tokia mintimi.

1. Ji nebemyli, nes partneris nusibodo.

Tai viena pagrindinių priežasčių, kodėl moterys nusprendžia skirtis su antrąja savo puse. Daugelis žmonių įsitikino, kuo ilgiau pora draugauja, tuo šie santykiai tampa savaime suprantamu dalyku. Rutina santykiuose - patogu, tačiau mažiau jaudina. Netikėtumų gausa ir aistra po truputį pradeda blėsti. Aišku, malonu žinoti, kad grįžus į namus lauks mylimasis, tačiau šis žinojimas gali ir įgrysti: moteris vis dažniau mintimis sugrįžta į pirmąsias draugystės dienas.

Kaip kovoti su nuoboduliu ir rutina? Būtinas spontaniškumas: vietoj to, kad vėl kartu tylėdami spoksotumėte į televizorių, surenkite mylimąjai romantišką vakarienę artimiausiame parkelyje ar išvažiuokite savaitgalį pailsėti prie ežerų. Būkite spontaniški ir lovoje.

2. Ji nebemyli, nes vyras ją ignoravo.

Daugelis vyrų įsitikinę, kad jie padaro viską, kad moteris jaustųsi mylima ir garbinama. Deja, ji dažnai gali taip gerai apie jūsų pastangas negalvoti. Suaugę vyrai tarsi užsidaro savyje ir nekalba su moterimi. Moterys tuomet jaučiasi tarsi svetimas žmogus, kuriuo vyras nepasitiki, nes jis nesidalija savo rūpesčiais ir išgyvenimais su mylimiausia pasaulyje moterimi. Beje, moterys dažnai susiraukia negavusios to, ko tikėjosi iš vyrų. Todėl išvydęs rūškaną moters veido išraišką - kalbėkite su ja ir klausykitės, ką ji kalba.

3. Ji nebemyli, nes sutiko geresnį.

Jeigu santykiai tenkina abi poros puses, tada labai maža tikimybė, kad moteris susiras kitą mylimąjį. Tad jeigu jau susirado - vadinasi, nepadarėte visko, ko ji tikėjosi iš jūsų. Tačiau retkarčiais moterys į meilės romanus įsitraukia ir be svarbios priežasties: galbūt netikėtai suliepsnojo aistra seniai nematytam draugui ar buvusiam bendradarbiui. Jeigu moteris susirado naują meilę, tada vyrui belieka ją paleisti arba elgtis visiškai priešingai - bandyti išsiaiškinti, kodėl moterys susirado kitą ir spręsti problemas. Tačiau pastarasis būdas veiksmingas, jeigu moteris vis dar puoselėja šiltus jausmus jums.

 4. Ji nebemyli, nes tobulėjote nevienodu greičiu.

Paprasta tiesa: žmonės bręsta ir keičiasi ne tik jų požiūris į gyvenimą, bet ir tam tikros charakterio savybės. Kartais mylimo žmogaus nebepažįsti po kelių bendro gyvenimo metų. Galbūt skiriamasi ne todėl, kad nebemyli, bet todėl, kad per daug išsiskiria prioritetai, tikslai. Šias problemas gali išspręsti, jeigu kalbėsitės su partneriu apie iškilusias problemas ir norėsite jas įveikti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių