Kada padoru mylėtis su nauju pažįstamuoju?

Tikriausiai ne vienai moteriai įdomu sužinoti, po kiek laiko nuo pažinties pradžios reikėtų mylėtis su nauju partneriu. Šiuo klausimu yra dvi visiškai skirtingos nuomonės.

Vieni galvoja, kad kuo anksčiau moteris turės intymių santykių su vyru, tuo trumpiau tęsis santykiai. Kiti, priešingai, teigia, kad jeigu jausmai tikri, nereikėtų ilgai "tempti gumos".

Gailisi dėl nakties nuotykio

Klausimas, kada pradėti intymius santykius su nauju partneriu, paprastai neiškyla tuo atveju, jei tiek vyras, tiek moteris jaučia vienas kitam seksualinę trauką. Sociologai, atlikę tyrimą, išsiaiškino, kad trečdalis moterų nors vieną kartą gyvenime turėjo lytinių santykių jau per pirmą pasimatymą. Tačiau net 50 proc. moterų po to gailėjosi. Taip pat tyrėjai išsiaiškino, kad jei moteris per pirmą pasimatymą atsisako mylėtis, tai tikėtina, kad vyras pakvies ją į antrą pasimatymą.

Taigi, kas dažniausiai atsitinka, jei moteris atsiduoda vyrui jau per pirmą pasimatymą? Jeigu žmonės nevengia intymių santykių jau pirmą pažinties vakarą, vadinasi, jie pasitiki savimi ir tuo, kad nenuvils sekso partnerio. Suprantama, tokie žmonės taip elgiasi ir dėl to, kad jiems labai patinka seksas.

Tačiau tai ir ženklas, kad nereikėtų tikėtis rimtų ir ilgalaikių santykių. Greičiausiai toks seksas baigsis tik vienos nakties nuotykiu. O jei ir atsiranda stipri bei abipusė aistra, ji taip pat greitai praeina, kaip ir atsirado. Nors neatmetama, kad šis nuotykis gali baigtis ir vedybomis. Tiesa, greičiau taip gali atsitikti tik tada, jei partnerė netyčia pastoja. Tačiau santuoka iš reikalo dažniausiai ilgai netrunka.

Reikia laiko įvertinti jausmus

Seksas su nauju partneriu praėjus savaitei nuo pažinties pradžios taip pat dar nereiškia, kad santykiai tęsis ilgai. Greičiau tokie santykiai bus grindžiami vien seksu. Nepaisant to, savaitė – pakankamai padorus laiko tarpas.

Per tą laiką partneriai jau gali būti susitikę bent kelis kartus, spėja labiau pažinti vienas kitą, net kažkiek įvertinti savo jausmus. Tačiau vis dėlto retai tokie santykiai nuveda prie santuokų rūmų. Dažniau toks romanas – generalinė repeticija prieš iš tikro rimtų santykių pradžią.

Seksas praėjus dviem savaitėm nuo pažinties pradžios – geras rodiklis tikėtis ne tik rimtų, bet ir ilgalaikių santykių. Nors, anot tyrėjų, vedybomis baigiasi tik pusei tokių porų. O dvi savaitės – pakankamas laikotarpis suprasti, kad tai tas žmogus, kuris jums reikalingas.

Išprovokuoja ir pačios moterys

Anot psichologijos specialistų, intymų suartėjimą po mėnesio draugystės dažniausiai išprovokuoja pačios moterys. Jos nori įrodyti esančios puikios sekso partnerės ir tuo pačiu atsidėkoti patinkančiam vyrui už tai, kad jis tiek ilgai laukė to momento.

Mėnesio susilaikymas būdingas rimtiems santykiams. Partneriai tuo metu jau pakankamai gerai vienas kitą pažįsta, supranta šio sprendimo rimtumą. Tai ir savotiškas vyro patikrinimas. Jei jis galėjo susilaikyti mėnesį be sekso, vadinasi, jį domina moteris kaip asmenybė, o ne vien kaip seksualinis objektas. Jei po intymaus suartėjimo santykiai nenutrūksta, dažnai jie ir baigiasi vestuvėmis.

Draugystė svarbesnė

O jei pirmas kartas su nauju sekso partneriu įvyksta po dviejų mėnesių, anot psichologų, tai liudija, jog vyras myli moterį ir pasirengęs laukti tiek, kiek reikės. Nors tokiais atvejais sunku įsivaizduoti jauną vyrą, kuris tiek laiko apseitų be sekso ir neturėtų intymių santykių su kita moterimi.

Jeigu pora intymiai suartėja po trijų mėnesių, tokie vyrai ir moterys – tikri romantikai. Vadinasi, jiems svarbu ne tiek seksas, kiek draugystė, bendravimas, mažos staigmenos ir šventės, kurias jie dovanoja vienas kitam. Žinoma, net ir tokiais atvejais pora gali išsiskirti. Tačiau, jei draugystė ištveria didelį laiko tarpą be lytinių santykių, vadinasi, tuos žmones jungia stiprus abipusis jausmas ir tokie santykiai paprastai būna tvirti.


Šiame straipsnyje: seksas

NAUJAUSI KOMENTARAI

sigitas

sigitas portretas
Aš pirmą kartą girdžiu,kad seksas tai dovana......

kristina

kristina portretas
Nu man paciai sunku su vyru ilgai butu draugauti be sekso, juk noretusi paziureti koks jis lovoje. Jei zmogus traukia ir jis tau patinka ,norisi kuo greiciau ji visa liesti, buciuoti su juo myletis. Ir paziureti kas bus poto, ar nepasikeis santykiai, ar liks trauka dar abipuse ir tt.. O 2men , be sekso ir tik laikytis uz rankuciu nu nezinau.. Sunkiai isivaizduoju.

rugile

rugile portretas
draugavau 4 metus be sekso,issiskyrem,gyvenau su kitu vyru santuokoje 20 metu,po to vel grizau pas pirma meile-dabar galvoju,kad jeigu butume buve seksualiai artimi,tokios traukos po tiek metu nebutume islaike
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių