A. Jasaitytė kaunietėms ves grožio paskaitas

Gegužės 10 dieną 12 valandą Kauno kolegijoje patyrę stiliaus ir grožio specialistai, buvę modeliai bei kosmetikos žinovai su Kauno moterimis nemokamai dalinsis patarimais apie grožį, saviraišką bei verslumą.

Atviroje paskaitoje buvęs modelis Aistė Jasaitytė kaunietėms pasakos, kaip susikurti savitą stilių, pasidaryti profesionalų makiažą, paslėpti išorės trūkumus ir įgauti daugiau pasitikėjimo savo išvaizda.

Gegužės mėnesį į 16 Lietuvos miestų ir miestelių užsuks stiliaus ir grožio specialistų komanda, kuri surengs nemokamas paskaitas stiliaus, grožio ir verslumo temomis „Stilius, saviraiška ir verslas pagal AVON“. Tarp lektorių - stiliaus ir grožio specialistė Ingrida Stončienė, psichologijos ir saviraiškos studijos „Pamilk save“ dėstytoja, buvęs modelis Aistė Jasaitytė, tarptautinės kosmetikos kompanijos AVON mokymų vadovai.

„Šiandien merginos ir moterys patiria didelį visuomenės bei žiniasklaidos spaudimą atrodyti nepriekaištingai. Naudojantis profesionalų - visažistų, stilistų ir kitų sričių specialistų - paslaugomis, tai kainuotų didelius pinigus ir dabartinėmis ekonominėmis sąlygomis yra įkandama tik mažai daliai Lietuvos gyventojų. Šių paskaitų ciklo metu sieksime pasidalinti paprastomis stiliaus ir grožio paslaptimis, kurios padės atrodyti puikiai ir svarbiausia pasitikėti savo išvaizda be didelių finansinių investicijų“, - apie iniciatyvos tikslą pasakoja AVON Šiaurės šalių pardavimų direktorė Rasa Butkienė.

Anot jos, gegužę tai ypač aktualu besimokančioms ir studijuojančioms merginoms, nes artėja baigiamieji mokslo metų renginiai, per kuriuos norisi atrodyti žavingai bei stilingai.

Buvęs modelis A.Jasaitytė su paskaitų dalyvėmis dalinsis asmenine patirtimi, kaip tapti ne tik gražia moterimi, bet ir savimi pasitikinčia, brandžia asmenybe, tuo pačiu atskleidžiant vidinį grožį bei potencialą. Stiliaus ir grožio specialistė Ingrida Stončienė patars, kaip lengvai susikurti individualų, nuo žurnalų viršelių aklai nenukopijuotą stilių, ji čia pat ves „gyvas“ makiažo pamokas.

Be grožio paslapčių paskaitų dalyvės taip pat sužinos, kaip galėtų savo pomėgį - domėjimąsi stiliumi bei kosmetika - paversti papildomu pajamų šaltiniu ar netgi verslu. Tarptautinės kosmetikos kompanijos AVON mokymų vadovai papasakos, kaip moterys ir merginos beveik be jokių pradinių investicijų ir patirties gali tapti finansiškai nepriklausomos.

Renginių ciklas „Stilius, saviraiška ir verslas pagal AVON“ prasidėjo gegužės 3 dieną Vilniuje, o baigsis gegužės 28-ąją Šilutėje. Paskaitos vyks Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Marijampolėje, Utenoje, Rokiškyje, Molėtuose, Švenčionyse, Ukmergėje, Anykščiuose, Kupiškyje, Zarasuose ir Kretingsodyje.   


Šiame straipsnyje: Jasaitytėgrožio pamokos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių