- Laima Žemulienė
- Teksto dydis:
- Spausdinti
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Daugiausia ES paramos ne elektronikos, o maisto sektoriui
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Neblaivus vairuotojas Utenoje policininkams kaip kyšį pasiūlė pietus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
Vilniaus viešbučio „Crown Plaza“ restorane skambėjo muzika ir garavo puikūs patiekalai. Klubas „Geras skonis“ ten surengė gurmanišką vakarienę.
Renginio metu buvo pristatyti nauji gurmaniški Lietuvos gamintojų produktai, o svečiai skanavo naujų, specialiai šiam vakarui paruoštų patiekalų ir prie jų priderintų gėrimų.
Vakaro tema - vištienos patiekalai. Buvo patiekti šaltasis bei šiltasis užkandžiai, sriuba, pagrindinis patiekalas ir desertas. Svečiams patiko keptos vištienos krūtinėlės užkandis, pagardintas gražgarsčių ir saulėje džiovintų pomidorų salotomis bei kriaušių pagardu. Šaltasis užkandis – lengvai pamarinuotos, keptos vištienos sparno „tulpės“ buvo patiektos su karamelizuotais obuoliais ir medaus-kmynų padažu.
„Iš kur tos „tulpės“, kodėl „tulpės“? – domėjosi moterys.
Pasirodo, vištienos paruošimui naudojamos naujos technologijos – štai kodėl atsirado „tulpės“.
Su patiekalais buvo derinamas baltasis ir raudonasis itališkas vynas, mineralinis vanduo. Svečiai skanavo „Gerovės“ konservų fabriko užtepėlių, arbatos. Damos su pasimėgavimu vakarienę baigė jogurtiniais ponios Hanos pyragaičiais.
NAUJAUSI KOMENTARAI
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
-
Tvarumo tendencija: vis daugiau drabužių keliauja iš rankų į rankas6
Besikeičiant sezonams, puolame atnaujinti savo drabužių spintą. Taip ir sukasi ratas: vienus išmetame, kitus įsigyjame, paskui vėl išmetame... Tiesa, ryškėja ir pozityvi tendencija – vis labiau populiarėja drabužiai, gyvenan...
-
Desertai sveikiau – ką rinktis saldžiam kąsneliui prie kavos?3
Ar galite įsivaizduoti darbo dieną be kavos pertraukėlės? Veikiausiai sunkiai, nes tai laikas, kai galima trumpam atsitraukti nuo darbų ir maloniai pabendrauti su draugais ar kolegomis prie gardžios, garuojančios kavos puodelio. O kokia gi kavos pertrau...
-
Pavasario mados tendencija: provokacija drąsai ir išskirtinumui4
Individualumas, metalo spindesys, permatomi audiniai ir masyvūs siluetai – madingiausi įvaizdžiai šį pavasarį ir vasarą provokuos drąsai, ryškumui ir autentikai. Kaip pasirinkti aksesuarus, kokios spalvos ir audiniai karaliaus &scaro...
-
Pavasario mada – atraskite tris moteriškos pavasario mados tendencijas gaiviam garderobui2
Ar norite atnaujinti savo drabužių, avalynės arba aksesuarų kolekciją ir tinkamai pasiruošti pavasario sezonui? Tada čia sužinosite visą svarbiausią informaciją apie mados tendencijas. ...
-
Mada – menas ar komercija?14
Keldama tokį klausimą rizikuoju užsitraukti ilgalaikę ir neblėstančią viso mados pasaulio atstovų rūstybę ir pasmerkti save būti amžiams išmestai iš jų tarpo – kur dar net nespėjau patekti. Tačiau esu drąsus žmogus, kurį m...
-
Aktyvusis stilius: derinti tai, kas atrodo nesuderinama8
Kedai prie klasikinio kostiumo? O gal aukštakulniai prie sportinių šortų? Dar neseniai toks derinys būtų vertęs kilstelėti antakius, tačiau šiandien, dinamiškam gyvenimo būdui trinant ribas, griežtą aprangos kodą keičia ...
-
Dizainerės I. Kazakevičienės papuošalai: dialogas su medžiaga6
Galerijoje „Balta“ atidaroma išskirtinių Ingos Kazakevičienės papuošalų paroda „Funkcija ir forma“. ...
-
„Birkenstock“ – mados ir patogumo dermė
Šylantys orai natūraliai diktuoja pokyčius garderobe. Vienas svarbiausių naujo sezono atributų – universali ir patogi avalynė. Turint omenyje tai, kad ateinantis metų laikas vis daugiau lepins šiluma, svarbu įvertinti, kokios avalyn...
-
Sulaukusi 102-ejų mirė mados ikona I. Apfel
Šimtametė mados ikona Iris Apfel (Airis Apfel), kurios vizitine kortele buvo tapę akiniai, mirė sulaukusi 102 metų, rašoma jos „Instagram“ paskyroje. ...
-
Dizainerė B. Klimbytė: mano pasaulyje ilgą laiką nebuvo žodžio „minimalizmas“3
Diplomuota kostiumų dizainerė Benita Klimbytė šiuos metus pradėjo malonių iššūkių pareikalavusiu kūrybiniu projektu. Vakarinių drabužių srityje save atradusi kūrėja puošė vieną „Eurovizijos“ nacionalinės ...