Egzotiškas špinatų, kokosų ir imbiero troškinys

Savaitgalio pietums siūlome pasigaminti egzotišką špinatų ir kokosų pieno troškinį, kuris jus pojūčiais nukels į Tolimuosius Rytus.

Jums reikės:

0,5 kg špinatų (gali būti šaldyti)

1 skardinės kokosų pieno (galima pakeisti 0,5 l grietinėlės ir 2 šaukštais kokoso drožlių)

100 g šviežio, nulupto imbiero

100 g kepintų ir nuvalytų žemės riešutų

Gaminimas:

Su trečdaliu stiklinės vandens 15 minučių apverdame špinatus, suberiame juos į troškintuvą ir apipilame kokosų pienu (arba grietinėle ir kokoso drožlėmis), sudedame 2/3 šiaudeliais supjaustyto imbiero ir žemės riešutus. Troškiname dar 10-15 minučių.

Patiekiame su virtais ryžiais. Patiekalą siūlome papuošti likusiais imbiero šiaudeliais.

Į troškinį galima įdėti žuvies, bet ypač gardu su vištienos filė gabaliukais.

 


Šiame straipsnyje: špinataiimbierastroškinys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių