Egzotiškas špinatų, kokosų ir imbiero troškinys

Savaitgalio pietums siūlome pasigaminti egzotišką špinatų ir kokosų pieno troškinį, kuris jus pojūčiais nukels į Tolimuosius Rytus.

Jums reikės:

0,5 kg špinatų (gali būti šaldyti)

1 skardinės kokosų pieno (galima pakeisti 0,5 l grietinėlės ir 2 šaukštais kokoso drožlių)

100 g šviežio, nulupto imbiero

100 g kepintų ir nuvalytų žemės riešutų

Gaminimas:

Su trečdaliu stiklinės vandens 15 minučių apverdame špinatus, suberiame juos į troškintuvą ir apipilame kokosų pienu (arba grietinėle ir kokoso drožlėmis), sudedame 2/3 šiaudeliais supjaustyto imbiero ir žemės riešutus. Troškiname dar 10-15 minučių.

Patiekiame su virtais ryžiais. Patiekalą siūlome papuošti likusiais imbiero šiaudeliais.

Į troškinį galima įdėti žuvies, bet ypač gardu su vištienos filė gabaliukais.

 



Komentarai 0 Rašyti komentarą
Skaityti visus komentarus
Tavo komentaras

Komentuoti

  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Klausk
    specialisto
  • Diskusijos
  • Orai
  • TV
    programa
  • Pažintys
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Naujienlaiskis
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Galerijos

Daugiau straipsnių