Britė surengė tiesioginę savo gimdymo transliaciją

34 metų britė Fiona Star-Stone surengė tiesioginę savo gimdymo transliaciją socialiniame tinkle „Twitter“, rašo britų dienraštis „The Daily Telegraph“.

Moteris savarankiškai gimdė namuose 13 valandų ir visą šį laiką rašė apie savo pojūčius internete.

F. Star-Stoun teigimu, ji nusprendė papasakoti apie gimdymo procesą per „Twitter“, kad gimdyti bijančios moterys įveiktų savo baimę. „Nuolat girdžiu moteris sakant, kad jos bijo gimdymo. Todėl nusprendžiau papasakoti joms, kad tai yra visai nebaisu“, - sakė F. Star-Stoun.

Gimdymo metu britė aprašė savo pojūčius ir veiksmus. Ji papasakojo jos internetinį dienoraštį sekantiems internautams, kad sugebėjo pavalgyti, o taip pat išgėrė nuskausminamųjų. Po 13 valandų nuo sąrėmių pradžios F. Star-Stoun pagimdė berniuką, kurį pavadino Oskaru Džonu Maiklu Viktoru Stounu. Paskutiniame moters pranešime buvo nuorodą į nuotrauką, kurioje mamytė nufotografuota su naujagimiu sūneliu.

F. Star-Stoun vyras Ričardas sakė, kad gimdymo metu jo žmoną palaikė šimtai žmonių, įskaitant ir kelias Britanijos garsenybes. „Ji sulaukė daugybės paramos žodžių, kurie padėjo jai iškęsti skausmingus pojūčius gimdymo metu“, - sakė Oskaro tėvelis.


Šiame straipsnyje: gimdymasTwitter

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių