„A&V“ pristatė subtilaus laisvalaikio kolekciją

Trečiadienį Vilniuje buvo pristatyta vienetinė kūrėjų dueto Aleksandro Pogrebnojaus ir Vidos Simanavičiūtės ("A&V") sporto ir laisvalaikio drabužių kolekcija.

Kvietimas atvykti į pirkinių mieste "Panorama" esančią "Audimo" parduotuvę buvo išplatintas ir socialiniame tinkle "Facebook". Į jį buvo atsiliepę ir atvykti žadėjo daugiau nei 200 internautų. Kolekcijos pristatyme pasirodė arti 100 smalsuolių.

"Aš esu viena iš tų, kuri skelbimą rado internete ir susigundžiau pažiūrėti kolekcijos pristatymą. Neslėpsiu, kad man patinka A.Pogrebnojaus kuriami drabužiai", - pasakojo viena iš susirinkusiųjų, studentė Evelina.

Dizaineriai pristatė dar niekur kitur nedemonstruotą devynių skirtingų spalvinių modelių maudymosi kostiumėlių kolekciją bei išskirtinius laisvalaikio aprangos modelius, tarp kurių - dominuojantys klasikinės juodos bei žaismingai margos merino vilnos deriniai, kuriuos vilkėjo patys dizaineriai kolekcijos pristatymo dieną.

Pasak kūrėjų, mados linija sukurta impulsyviam, bet tuo pačiu sprendimų priimti nebijančiam jaunam žmogui. "Kolekcija - lyg dvikova, kurioje grumiasi iš pirmo žvilgsnio vienas kitam prieštaraujantys deriniai", - sakė "A&V" dizaineris A.Pogrebnojus.

Dizaineris pridūrė, kad kūrimo procesas užtruko keturis mėnesius. "Su šiais rūbais galima eiti ir į stadioną. Nebūtina apsirengti visus drabužius nuo galvos iki kojų, galima suderinti detales", - pasakojo A.Pogrebnojus. Jis neslėpė, kad finalinis variantas šiek tiek skiriasi nuo to, kurį buvo sumanę kūrimo proceso pradžioje.

"Kūrimo procese pamatėme, kad spalvos tarpusavyje dera dar labiau, jei jos išryškina visus privalumus bei paslepia trūkumus - tarsi susitapatina su žmogumi, jį apglėbia ir išryškina", - pastebėjo dizaineris. Jam antrino ir Vida Simanavičiūtė. "Ši kolekcija išskirtina tuo, kad sportinį rūbą galima derinti su klasikiniu", - pažymėjo dizainerė.

Per premjerą dizaineriai svečiams pademonstravo tinkamiausias laisvalaikio modelių variacijas, o trims renginio dalyviams padovanojo po vieną labiausiai patikusį kolekcijos drabužį.


Šiame straipsnyje: A&V

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių