7 priežastys, kodėl neverta darytis plastinės operacijos

Kiekvienas esame nepatenkinti nors viena savo kūno detale. Turintys pinigų savo kompleksų gali atsikratyti apsilankę pas plastinės chirurgijos specialistą. Tačiau ar prieš guldami po „grožio peiliu“ kiekvienas susimąsto apie neigiamas šio proceso pasekmes.

Pasirodo, kad dauguma vyrų pirmenybę teikia natūralumui, o ne chirurgų pagražintoms moterims. Taip kad jei manote, kad didesnė krūtinė ar putlesnės lūpos padės tapti visų trokštama dama, perskaitykite guyism.com aprašytas 7 priežastis, kodėl plastinė operacija gali apsunkinti gyvenimą.

7. Jus gali sudarkyti

Kalbant apie veido plastinę chirurgiją, specialistai įsitikinę, kad veido oda turi būti kuo labiau įtempta. Tačiau nekontroliuojamas odos tempimas gali iškreipti veido formą ir jį padaryti dar nepatrauklesnį. Prisiminkite moterį, kuri dėl plastinių operacijų tapo moterimi-liūte. Ar jos veide matote grožį?

6. Išsivysto priklausomybė

Dažnai pirma plastinė operacija veda prie antros ir taip toliau. „Pataisius“ vieną kūno dalį, staiga pastebi, kad reikia patvarkyta dar kažką.  Pasaulyje daugybė grožio aukų, negalinčių nustoti varstyti plastinės chirurgijos klinikų duris.

5. Moterys, norinčios pabėgti nuo senėjimo, tampa „pigiai atrodančiais lavonais“

Dažnai moterys pasineria į plastinę chirurgiją po penkiasdešimtmečio. Jos negali susitaikyti su senstančia oda ir besikeičiančiomis kūno formomis. Tačiau dažnai jų vizitai pas chirurgus baigiasi blogesniu rezultatu nei prie operacijas.

4. Vyrams nesvarbios raukšlelės apie akis

Jei vyro paklausite apie savo didelį užpakalį, jis nuomonę turės. Tačiau jei užklausite apie raukšles esančias aplink akis, vyras liks pasimetęs. Stipriosios lyties atstovai tokių smulkmenų nepastebi. Jei vyras žiūri jums be perstojo į akis, jis nori pasakyti, ką jums jaučia, o ne apžiūrėti aplink akis besiraukšlėjančią odą.

3. Nors kūnas atrodo 25 metų, „apačioje“ – 56

Kad ir kaip keistumėte savo veidą ar keltumėte krūtinę, jūsų vidinė būsena, o tuo labiau lyties organai – neatjaunės.

2. Visi žino, kad su jumis pasidarbavo „plastikos chirurgai“

Galite meluoti, kad prie jūsų neprisilietė plastikos chirurgai, tačiau dauguma žmonių aplinkui tikrai apie tai žinos. Gal tik jums nepasakys. Taip kad prieš meluodami, būkite atsargūs.

1. Dirbtinė krūtinė iš tiesų nežavi

Parduotuvių vitrinose yra daug gražiai atrodančių daiktų, bet ar tikrai visų jų norėtumėme ir išdrįstume užsidėti. Gal vyrams ir patiktų pačiupinėti silikono „pripūstą“ krūtine, bet ar jie tikrai norėtų, kad tokia krūtinė „švytuotų“ prie puodų ar vaikų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baisu

baisu portretas
is lupu padaryti lytiniai organai..

x

x portretas
Baisu.

caras

caras portretas
kokia grazuole net siurpas per nugara eina tokia pamacius,kaip ne musu pasaulio butybe atrodo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių