5 svarbiausi vyro lytinio sujaudinimo būdai

Norint, kad vyrą neapleistų aistros ugnis, reikia žinoti, kas juos labiausiai lytiškai jaudina. Kaip žinia, vyrai myli akimis, todėl juos pirmiausiai ir jaudina vizualiniai vaizdai. Be to, jiems labai patinka spontaniškumas ir rizika. Siūlome jums keletą patarimų, ką reikėtų paadryti, norint stipriai sujaudinti savo partnerį.

1. Pusiau užuomina
Vyrus jaudina aptempti drabužiai ir seksualus apatinis trikotažas. Pusiau apsinuoginusi moteris įkaitina vyrus labiau, nei visiškai nuoga. Šią aplinkybę moterys gali panaudoti visiškai netikėtu būdu. Pavyzdžiui, užmetusios koją ant kojos, neva atsitiktinai parodykite kojinės gumelės neriniuotą kraštelį. Arba svečiuose šnipštelėkite mylimajam į ausį: „Brangusis, aš pamiršau užsimauti kelnaites“.

2. Prisilietimas
Vyrams labai patinka švelnūs prisilietimai. Ypatingą malonumą jie patiria, kai moteris netikėtai paliečia jo penį per kelnių kišenę. O jei tai padarius viešoje vietoje, tačiau taip, kad nepastebėtų aplinkiniai, vyrui bus sunku sulaikyti emocijas.

3. Ekstremalumas
Vyrams patinka seksualinis „ekstrymas“. Kai moteris ne šiaip sau glosto jo pasididžiavimą, automobiliui lekiant dideliu greičiu, o padaro su jo daikčiuku kai ką daugiau... Žinoma, žaidžiant tokius gana pavojingus žaidimus, vyrui reikėtų žiūrėti tik į kelią ir sumažinti greitį.

4. Žavėjimasis
Be jokios abejonės, kiekvienam vyrui labai patinka, kai moteris sako, jog jis nuostabus lovoje. Tačiau nepamiršta tą patį pasakyti ir prie vakarienės stalo, žiūrėdama jam tiesiai į akis. Dar veiksmingiau veikia, jei visa tai pasakius žiūrint ne į akis, o glamonėjant  jo penį.

5. „Tvirkinimas“
Kuo ilgiau tęsiasi partnerių tarpusavio santykiai, tuo labiau vyras nori, kad moteris jį „tvirkintų“. Jis dažnai svajoja apie tai, kad moteris netikėtai pati pradėtų tą meilės žaidimą.


Šiame straipsnyje: vyrasmoterisseksas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių