Vy­rų ma­da. Ko­kius dra­bu­žius rink­tis va­sa­rą?

Įp­ras­ta ma­ny­ti, kad dau­giau­sia dė­me­sio sa­vo ap­ran­gai ski­ria mo­te­riš­kos ly­ties at­sto­vės, ta­čiau šiuo­lai­ki­niams vy­rams taip pat rei­kė­tų rū­pin­tis sa­vo gar­de­ro­bu.

Va­sa­rą ap­ran­ga ga­li tap­ti tik­ru gal­vos skaus­mu, kai no­ri­si at­ro­dy­ti sti­lin­gai, bet ne­perk­rau­ti sa­vo ap­ran­gos ne­kom­for­tiš­ko­mis de­ta­lė­mis. Štai ke­le­tas pa­ta­ri­mų, kaip iš­si­rink­ti ap­ran­gą, kad pui­kiai at­ro­dy­tu­mė­te ir jaus­tu­mė­tės pa­to­giai įvai­rio­mis pro­go­mis.

Ku­ror­tas

Gu­mi­nė­mis šle­pe­tė­mis, bal­to­mis ko­ji­nė­mis iki ke­lių ir plau­ki­mo šor­tais pa­si­da­bi­nęs poil­siau­to­jas pa­jū­ry­je – jau at­gy­ve­nęs ste­reo­ti­pas. Net ir lais­va­lai­kiu tik­rai pa­pras­ta at­ro­dy­ti sti­lin­gai. Il­sė­da­mie­si rin­ki­tės lais­ves­nių for­mų, švie­sių spal­vų dra­bu­žius, ku­rie leis jaus­tis pa­to­giai, at­ro­dys ele­gan­tiš­kai, ta­čiau ne per daug ofi­cia­liai. Prie šor­tų ir leng­vų marš­ki­nė­lių de­rin­ki­te pa­to­gius spor­ti­nius ba­te­lius, mėgs­ta­mus aki­nius nuo sau­lės ir tik­rą šio se­zo­no naujieną – pa­na­mos sti­liaus skry­bė­lę.

Ren­gi­nys lau­ke

Va­sa­ra – tik­ras įvai­rių šven­čių, or­ga­ni­zuo­ja­mų po at­vi­ru dan­gu­mi, įkarš­tis. Pra­de­dant drau­gų gim­ta­die­niais gam­to­je, bai­giant ves­tu­vė­mis, pro­gų pa­si­puoš­ti – tik­rai ne­ma­žai. Jei ren­gi­nys itin ofi­cia­lus, neiš­si­ver­si­te be ele­gan­tiš­ko kos­tiu­mo. Jį ren­kan­tis at­kreip­ki­te dė­me­sį į tin­ka­mą dy­dį – tiek per ma­žas, tiek per di­de­lis at­ro­dys pra­stai. Jei rei­ka­la­vi­mai ap­ran­gai šven­tė­je nė­ra la­bai griež­ti, pui­kiai tiks ir džin­sai. Ne­bi­jo­ki­te eks­pe­ri­men­tuo­ti ir prie jų rin­ki­tės ne įpras­tą vie­nos spal­vos, o įdo­mes­niais raš­tais de­ko­ruo­tą švar­ką, ele­gan­tiš­ką skry­bė­lę. Žais­min­gu­mo ir iš­skir­ti­nu­mo de­ri­niui su­teik­si­te į ki­še­nė­lę įsi­dė­ję ryš­kias­pal­vę no­si­nę.

Va­sa­ra mies­te

Kai šil­tas va­sa­ros die­nas ten­ka leis­ti mies­te, tik­rai pui­kiai at­ro­dy­si­te de­rin­da­mi kla­si­ki­nį sti­lių su ori­gi­na­lio­mis de­ta­lė­mis. Pa­vyz­džiui, prie džin­sų ir švar­ko de­ri­nio šau­niai tiks ryš­kias­pal­vė no­si­nė ar mėgs­ta­mas odi­nis po­rtfe­lis.

Be to, tik­rai ne­pra­šau­si­te įpras­tą juo­dą spal­vą pa­kei­tę ar bent pa­gy­vi­nę ki­to­kių spal­vų dra­bu­žiais. Pa­vyz­džiui, mels­vi at­spal­viai at­ro­dys vy­riš­kai, ta­čiau jū­sų ap­ran­gai su­teiks gy­vu­mo, va­sa­riš­ku­mo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Domas

Domas portretas
Jei Spedra vartojama reguliariai, priesingai nei su kitais vaistais, neissivysto jokio pripratimo. Erekcijos disfunkcijos pozymiai pranyksta kaskart isgerus vienkartine vaisto doze. Dazniausiai tai- 100mg tab. Vaisto veiklioji mdziaga avanafilis palaiko stipru seksualini pajeguma iki 7 valandu. w ww. goo. gl/j5JG2H ir w ww .goo. gl/NKPhbP

Dominykas

Dominykas portretas
Kol vieni kuiciasi spintose, kiti lauzo galva ka daryti, jei potencijai gerinti turintys vaistai netinka del blogos savijautos juos geriant. Susiduriantiems su tokiu rupesciu rekomenduociau tik viena- Spedra. Ji vienintele is lytine funkcija gerinanciu vaistu be vargo gerai toleruojama ir jautru organizma turinciu vyru, neturi salutinio poveikio, kaip viag-ra ir kiti pan preparatai. Vartojant potencija pagerinama vos per 15-30 minuciu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių