Vasaros kelionė: kiek ir kokių drabužių įsidėti į lagaminą?

  • Teksto dydis:

Vasarą ruošiantis atostogauti dažnai tenka sukti galvą, kiek ir kokių drabužių susidėti į kelionės lagaminą. Vyrų stiliaus konsultantas Algirdas Gricius pataria, kad svarbiausia yra pasiruošti du racionalius drabužių komplektus, kuriuos sėkmingai derindami galėsite turėti nemažai skirtingų kombinacijų.

Vakariniame komplekte A. Gricius siūlo būtinai turėti mėlyną lininį švarką bei lininius marškinius – vasarą su jais nebus taip karšta.

„Rekomenduočiau pasirinkti bent kelis marškinius. Gali būti klasikiniai balti, ilgomis rankovėmis, kurie dera iš esmės prie bet ko, <...> ir kiti, pavyzdžiui, vertikaliomis šviesiai mėlynomis linijomis, taip pat tai gali būti šviesiai mėlyni, jei patinka, rožinės spalvos“, – pataria stiliaus konsultantas, pridurdamas, kad prieš šių drabužių vasarą puikiai tiks baltos kelnės.

Dieniniame drabužių komplekte A. Gricius rekomenduoja turėti dvejus marškinėlius – vienus polo tipo, kitus – paprastus, taip pat dvejus šortus. Anot jo, esminis dalykas, ką reikėtų akcentuoti, yra atspalviai.

„Jie turėtų būti tamsesni iš šviesesni. Nes jei tarp jų yra skirtumas, tuos drabužius galima žymiai lengviau suderinti tarpusavyje“, – sako stiliaus ekspertas.

A. Gricius taip pat pažymi, kad prie dieninių šortų taip pat galima lengvai priderinti marškinius ar švarką iš vakarinio komplekto ir taip drabužių kombinacijų skaičius didėja.

Kalbėdamas apie avalynę, stiliaus konsultantas teigia, kad į kelionėje turėtų užtekti turėti tris poras skirtingų batų.

Daugiau apie tai – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių