V. Skaisgirės fotosesija: kaip moteriai sužibėti skirtinguose amplua

  • Teksto dydis:

Sparčiai kylantis stilistas, prekės ženklo „ŠaŠa“ įkūrėjas Joringis Šatas, vizažo meistrė, makiažo studijos „Carolina make up“ Kaune vadovė Sandra Svirčinskaitė ir fotografė Lina Kasper surengė neeilinę fotosesiją.

Pasitelkdami įvairius makiažus, šukuosenas ir drabužius jie įrodė, kad moteris, turėdama fantazijos, kas kartą gali atrodyti visiškai skirtingai. Įvairialypėje fotosesijoje skirtingus įvaizdžius pristatė komunikacijos specialistė, TV laidų vedėja Vaida Skaisgirė.

Kaune vykusioje fotosesijoje naujo TV3 realybės šou „2 barai“ vedėjai V. Skaisgirei buvo sukurti net penki itin skirtingi įvaizdžiai. Fotosesijos stilistas J. Šatas teigia, jog norint sukurti skirtingus įvaizdžius pakanka turėti lakią fantaziją ir išlavintą suvokimą apie stilių.

„Trapumas, persipynęs su seksualumu. Išdidi elegancija, koja kojon žengianti su žaismingumu ir vėjavaikiškumu. Besiveržiantis jaunatviškumas, nokautuojantis kiekvieną. Ir vis tai telpa vienoje asmenybėje“, – fotosesijoje sukurtus įvaizdžius apibūdina J. Šatas.

„Dažna moteris prisijaukina vieną įvaizdį ir net nepagalvoja, kaip puikiai ji galėtų atrodyti visai kitame amplua. O keistis juk taip smagu! Šioje fotosesijoje kartu su Sandra Vaidai sukūrėme kelis skirtingus įvaizdžius – nuo paprasto bei kuklaus iki seksualaus ir viliojančio. Būkite visokios. Nebijokite būti savimi!“, – teigia Joringis.

Jaunasis stilistas moterims pataria nebijoti eksperimentuoti, derinti iš pažiūros tarpusavy ne visai derančias aprangos detales – pavyzdžiui, sportinius batelius ir elegantišką klostuotą sijoną. Joringis taip pat mano, kad kuriant kasdienį įvaizdį pirmiausiai reiktų galvoti apie patogumą.

„Džiaugiuosi, jog nūdienos mados tendencijos sufleruoja, kad stilinga ir graži moteris jaučiasi tada, kai jai patogu. Ir gražiausią aprangos derinį gali sugadinti nuovargio nuo nepatogios avalynės ar drabužių iškreiptas moters veidas“, – pasakoja stilistas.

Įvaizdžio meistrai J. Šatas ir S. Svirčinskaitė bei fotografė L. Kasper kviečia pasižvalgyti po nuotrauką galeriją ir savo akimis įsitikinti, jog pasitelkus makiažo ir stiliaus magiją kiekviena moteris gali atrodyti itin skirtingai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tata

tata portretas
nemaloni moteris,pastoviai atlapota burna,pozimis I psichinie problema

jhr

jhr portretas
Kas tai "Skaisgirė"? miškas, problema, reiškinys, tendencija, asmenybė? Baikit šūdintis su sutraukomis, norinčiomis sau reklamos - palikit tą mėšlą KTiesos buduliams. Normaliems žmonėms nerūpi kardašianaitės subinė, pikul ir kitų šal - čiu čiu šiukšlių istorijos ar džiaugsmai, bezdulių senukų naujos meilės ar pensininkų santuokos su anūkėmis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių