Šventinio stiliaus ABC vyrams

Jau seniai užmarštyje liko laikai, kai stiliaus klausimai buvo vien tik moterų rūpestis. Šiandien pasipuošti, atitikti šventės aprangos kodą ar tiesiog atrodyti gražiai lygiai taip pat svarbu ir vyrams. Ir tai labai šaunu! O kad netektų nuolatos klausti mylimosios, sesės ar draugės patarimo, ką dėvėti artėjančiu šventiniu laikotarpiu, paruošėme šventinį vyriškos mados instruktažą.

Jauki šventė namie

Šventinis žiemos laikotarpis – šauni proga laiką ramiai leisti namuose su artimais žmonėmis. Atrandame laiko ne tik su šeima susėsti prie vaišėmis nukrauto Kūčių ar Kalėdų stalo, bet ir tarp švenčių aplankyti draugus. Tokiu metu įprasta naminė apranga tinka ne visada. Kad jaustumėtės patogiai ir atrodytumėte stilingai, geriausia rinktis laisvesnio kirpimo, minkštesnių medžiagų drabužius. Namuose idealiai tiks megztiniai ar megztos liemenės, kurie aprangai suteiks jaukumo. Nebijokite ir smagių raštų, netgi išmegztų smagių paveikslėlių – šie atrodys linksmai ir dar labiau pakels ir taip šventišką nuotaiką. Tinkamai pasirinktas ir priderintas kalėdiniais motyvais puoštas drabužis, atėjus į smagų pasisėdėjimą draugų namuose, gali tapti ne tik jūsų stiliaus, bet ir viso vakaro papuošalu. Puikiai atrodysite pasirinkęs kelnių, ryškesnės spalvos marškinių ir liemenės arba džinsų bei įdomaus rašto megztinio derinį. Beje, neužmirškite, kad einant į svečius atneštas pyragas ar šeimininkų mėgstamas gėrimas – taip pat labai naudingas ir stilingas žingsnis.

Neįpareigojantis vakaras mieste

Kai šventinės linksmybės persikelia į miesto barus ar naktinius klubus, neretam tenka pasukti galvą, kuo apsirengti. Priklausomai nuo vakaro planų bei vietų, kuriose ketinate lankytis, stiliaus, pasirinkimas gali būti labai įvairus. Kai kur galbūt tikrai laiku ir vietoje atrodysite net su džinsais ir laisvu megztiniu, bet turbūt saugiausias variantas – kelnių, marškinių arba marškinėlių bei švarko derinys. Juk besilinksminant sušilus pastarąjį galėsite nusirengti ir vis dar atrodyti taip pat puikiai. Vis dėlto patariame tokio derinio nesirinkti vien tik juodos ir baltos spalvų – juk nenorite atrodyti labai oficialiai ar būti supainiotas su klubo apsaugininku? Rinkitės minkštesnės medžiagos ir įdomesnės spalvos švarką. Marškiniai taip pat gali būti nenuobodūs – ryškesnės spalvos labai sveikintinos, o jei norite aprangai suteikti puošnumo, vilkitės turinčius šiek tiek blizgumo.

Oficialus vakaras

Jei esate pakviestas į prabangų oficialų vakarą, ieškokite kostiumo. Čia puikiai tiks juodos spalvos apranga, bet pagal renginio tipažą galite tapti žaviausiu vakaro vyru pasirinkęs ir tamsiai mėlyną ar pilką. Renkantis kostiumą pats svarbiausias dalykas – tinkamas jo dydis. Per maži drabužiai atrodys tarsi išaugti, o per laisvi subjauros laikyseną ir sukurs nuovargio iliuziją. Svarbu neužmiršti ir tinkamos avalynės – traukite iš spintos elegantiškus, kokybiškos odos batus. Oficialią aprangą papuoš mažos, bet reikšmingos detalės, pavyzdžiui, stilingos marškinių sąsagos ar spalviškai prie kostiumo deranti šilkinė nosinė švarko kišenėje. Žaismingumo įvaizdžiui suteiksite vietoj įprasto kaklaraiščio pasirinkęs žavią varlytę.


Šiame straipsnyje: aprangamadavyrų drabužiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių