Šventinėje kolekcijoje įsiamžino ir rusų modelis I. Shayk

  • Teksto dydis:

Rudens sezoną prekės ženklas "Reserved" pasitiko su Kate Moss, o gražiausias metų šventes sutinka su rusų modeliu Irina Shayk, ispanų modeliu ir aktoriumi Jon Kortajarena bei anglų modeliais Jourdan Dunn ir Adwoa Aboah.

Tai – vardai ir pavardės, kurias gerai žino ne tik besidomintys mada, bet ir socialinių tinklų sekėjai visame pasaulyje.

Tai kokios gi bus šio prekės ženklo Kalėdos? Svarbiausia – gera nuotaika, kuri kuriama pasirinkus visame pasaulyje gerai žinomą dainą "Jingle Bells", rašoma pranešime spaudai.  Šventinį vaizdo klipą kūrė mados filmų kūrėjas Gordon von Steiner, kuriam puikiai pavyko perteikti linksmą ir spalvingą kalėdinės pasakos viziją, nuotaiką bei atmosferą, o pasaulinio garso modeliai ir aktoriai tapo šio džiaugsmingo filmo dalimi ir kviečia gruodžio šventes pasitikti su puikia kompanija.

Taip pat  šventiniame klipe nusifilmavo ir kitos socialinių tinklų žvaigždės: Zuzanna Bijoch (@bijochzuzanna), Marta Dyks (@martadyks) ir Borys Starosz (@borysstarosz) iš Lenkijos, Bonnie Strange (@bonniestrange), Swantje Paulina (@swalina) ir Kosta Williams (@kosta_williams) iš Vokietijos, Marcus Butler (@marcusbutler) ir Patricia Manfield (@patriciamanfield) iš Didžiosios Britanijos bei Diana Korkunowa (diana_korkunova) ir Karina Istomina (@diamond_april) iš Rusijos.


Šventinė kolekcija labai įvairialypė: nuo šio sezono mados tendencijų iki kalėdiškų elementų, tokių kaip megztinių, dekoruotų su elniais, kurie yra neatsiejama šventinio laikotarpio simbolika. Moterų kolekcijoje dominuoja 80-ųjų ir 90-ųjų metų mados elementai, kurie šių dienų madoje atrodo itin šiuolaikiškai. Dizaineriai, kurdami šią kolekciją, daugiausia dėmesio skyrė audiniams ir rinkosi blizgantį liureksą, lakuotą odą, velvetą, nėrinius ir šio sezono karalienę – pilką spalvą. Šventėms siūloma rinktis kokteilines sukneles, elegantiškas palaidines, mini sijonus su užtrauktukais ir stilingus paltus, prie kurių būtina priderinti skrybėlę, velveto pirštines ir dygliuotus batus.

Šventinės kolekcijos vyrams dalis – elegantiška, primenanti britišką stilių, su gatvės mados prieskoniais. Indigo spalvos kostiumas – kiekvienai dienai, minimalistino stiliaus megztinis aukštu kaklu ir klasikinės kelnės, dekoruotos juostomis šonuose, – štai toks šventinis įvaizdis siūlomas stipriosios lyties atstovams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių