Šių metų žiemos stilius – pūkuotas ir spalvingas

  • Teksto dydis:

Stilistė ir tinklaraščio TryOn.lt autorė Kristina Danilevičė pataria kaip atrodyti gražiai ir madingai šių metų žiemą. Pasak jos, šiemet dominuoja dirbtinis kailis ir netikėtai ryškios spalvos.

Dirbtinis kailis – šio sezono „must have“ sąraše. Jis gali būti vienspalvis, spalvotas, ilgo ar trumpo plauko. Kailis visur – naudojamos įvairios detalės: kailinės kišenės, kailinės apykaklės, kailiniai šalikai, bumbulai ant rankinių, rankinės. Kailiu dekoruojamos pirštinės, avalynė, netgi sijonų apačios.

Dirbtinis kailis dera su viskuo. Kadangi šiemet mada labai „marga“ ir įvairialypė, tad pastelinius pasipūtusius kailinukus mes galime dėvėti tiek prie džinsų, tiek prie plisuoto pusilgio sijono ar vakarinės suknelės – prašauti pro šalį labai sunku. O spalvos! Ko tik širdis geidžia – nuo sodrių, ryškių, gilių iki plazdančios pastelės. Žodžiu, kiekvienai progai, skoniui ir nuotaikai“, – patarė stilistė.

Dar vienas šio sezono favoritas, nuspalvinantis dieną gera nuotaika ir suteikiantis savitumo kasdieninei eilutei – ryškiaspalvės margos kojinės. Tai puikus sprendimas, pagyvinantis nuobodų kostiumą arba galintis tapti pagrindiniu stiliaus akcentu.

Atsirado žinojimas, kad ne tik vyrai gali puoštis spalvotomis kojinėmis. Jas galima derinti prie įvairaus stiliaus kelnių. Tokie deriniai ypač praverčia tokiomis dienomis, kai aprangai trūksta kažkokio cinkelio.

„Suki suki galvą, bet apsimauni margas kojines ir užlieja tas pasitenkinimo jausmas, ta nuostabi savijauta – viskas gerai, atrodau puikiai. Tikrai žinot apie ką aš..., – atviravo K. Danilevičė. – O pabaigai, kartojau ir kartosiu – pasitelkiam fantaziją, drąsą ir pirmyn laukti pačių gražiausių metų švenčių. Nors, kita vertus, seniai žinoma tiesa, kad puoštis ypatingos progos visai nereikia, reikia švęsti kiekvieną dieną!“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

-A

-A portretas
Man natūralus patinka. Dirbtinis elektrina viską ir storina
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių