Šalies garsenybėms pristatytos naujausios grožio tendencijos

  • Teksto dydis:

Tarptautinė kompanija „SIROWA”, Lietuvoje atstovaujanti žymiems kosmetikos ir parfumerijos prekių ženklams, šiandien žinomoms šalies moterims, mados ir grožio redaktorėms pristatė šių metų rudens-žiemos sezono grožio naujienas.

Susirinkę svečiai susipažino su „Gucci”, „Bvlgari”, „Sensai”, „Chloe”, „Calvin Klein”, „Paco Rabanne” ir kitų kosmetikos gamintojų naujienomis bei rinktiniais aromatais.

Jau daugiau nei 20 metų Lietuvoje gyvuojančios įmonės „SIROWA Vilnius” pristatymą pradėjo nuotaikingas mados žinovės Agnė Gilytės ir renginio vedėjos Agnės Grigaliūnienės pokalbis. Stilistė pristatyta kaip šių metų prekės ženklo „Sensai” ambasadorė.

„Jaučiu didžiulę atsakomybę, nes tampu pavyzdžiu daugybei „Sensai” produktus naudojančių moterų. Renkantis, kokios priemonės atsidurs ant mano kosmetinio stalelio, negailiu nei laiko, nei dėmesio. Savo odą visada noriu matyti tobulą, o tobulą vaizdą veidrodyje galiu išvysti tik pažangiausių technologijų kuriamos kosmetikos dėka. „Sensai” taip pat siekia tobulumo, tad neabejoju, jog mums pakeliui”, - kalbėjo Agnė Gilytė.

Renginį pratesė „SIROWA” tarptautinių mokymų vadovė Helen Merila. Grožio specialistė supažindino dalyvius su madingiausiomis šaltojo sezono dekoratyvinės kosmetikos tendencijomis, odos priežiūros priemonių ir kvepalų naujovėmis.

„Kosmetiką galima palyginti su apranga. Ji nulemia, kaip jaučiamės, augina pasitikėjimą savimi, kasdienybei suteikia komforto. Kalbant apie kvepalus, šio sezono populiariausiuose aromatuose dominuoja ryškios gėlių natos. Rožės, jazminai, gardenijos – vienos iš dažniausiai sutinkamų gėlių šių metų kvapuose”,- pasakojo viešnia iš Estijos.

Renginio svečiai visas naujoves galėjo išbandyti patys.

Po H. Merila paskaitos visi dalyviai buvo pakviesti persikelti į antrąją erdvę, skirtą sezono kvepalų naujienoms. Susirinkusius dalyvius sužavėjo floristo Manto Petruškevičiaus darytos gėlių kompozicijos.

Penkiems kvepalams dekoro meistras sukūrė skirtingas gėlių instaliacijas. Aromatus papildė specialiai kiekvienam aromatui šokoladinės „Theobromine” pagaminti unikalūs belgiško šokolado saldainiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių