R. Kalinkinas apie brangius vestuvinių suknelių audinius: niekam tai nerūpi

Nors žiema ką tik persisvėrė į antrąją pusę, dizaineris Robertas Kalinkinas vestuves planuojančioms moterims pataria nesnausti ir pradėti rinktis profesionalus, su kuriais kurs savo vestuves. Pasak dizainerio, suknelės kūrimas gali užtrukti ir kelis mėnesius.

Kalbėdamas apie šių metų vestuvinių suknelių tendencijas, dizaineris pastebi, kad medžiagų pasirinkimas nekinta.

„Medžiagos nekinta. Nuotakos skiriasi pagal tai, ko jos nori. Kai kurios nori gamtos motyvų, įvairių gėlių ir panašiai. Į tai įeina gipiūrai, minkšti, kritūs audiniai. Būna inovatyvių nuotakų, jos nori ko nors šalto, tvirto, modernaus, kirpimas turi būti labai aiškus, lakoniškas, nebūtinai atgrasus, bet labai švarus“, – pasakoja R. Kalinkinas.

Pasak dizainerio, būsimos nuotakos dažnai renkasi tvirtas, standžias, išraiškingas sukneles.

„Visada rinkitės pieno spalvos medžiagą, ne visiškai baltą. Būtų gerai, kad jūsų pasirinktas audinys būtų mažiau glamžus. Vertėtų rinktis nenatūralius audinius šiai šventei, nes dauguma nuotakų išsitepa sukneles ir tai virsta milžiniška problema“, – siūlo R. Kalinkinas.

Visada rinkitės pieno spalvos medžiagą, ne visiškai baltą. Būtų gerai, kad jūsų pasirinktas audinys būtų mažiau glamžus.

Pašnekovo teigimu, į suknelės medžiagą daug investuoti verta tik tada, kai norima, kad ji taptų relikvija, kuri bus perduota dukrai.

„Kitu atveju – neverta. Aš patarčiau „nesudeginti“ didžiosios dalies biudžeto vien tik audiniams ir sakyti, kad jie yra labai brangūs arba jie yra iš tų pačių fabrikų, kur gaminami „Chanel“. Iš esmės niekam tai nerūpi. Klausimas yra, kaip ji bus sukirpta, čia yra didžiausia investicija. Kitas klausimas – ar tas modelis tinka pagal jūsų figūrą“, – pataria R. Kalinkinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vyrams

vyrams portretas
tikrai nerupi , nebent zydriems
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių