Niujorko mados savaitės akiratyje – unikalus nagų dizainas

  • Teksto dydis:

Besibaigianti Niujorko mados savaitė stebina ne tik įspūdingomis garsiausių pasaulio dizainerių drabužių kolekcijomis, bet ir išradingomis nagų dizaino madomis.

Didelio dėmesio šiemet ir vėl susilaukė drąsūs gerai žinomų nagų grožio produktų gamintojų CND nagų dizainai, kurti mados ženklo „Libertine“ 2017 metų pavasario-vasaros kolekcijos pristatymui.

Podiumu žengusių modelių nagus CND dizaineriai šįkart padabino ryškiaspalviais ornamentais ir žaismingomis trimatėmis formomis. Mados elito dėmesį Niujorke kaustė sudėtingos abstrakčios formos ir spalvingi nagų dizainai su žiedais, karoliais bei dekoratyviniu kailiu. Maištingą kolekciją įkvėpė XX a. aštuntojo ir devintojo dešimtmečių stilistika, punk estetika ir karalienės Viktorijos laikų simbolika.

CND laikomi nagų stiliaus tendencijas diktuojančiais grožio produktų gamintojais, savo išskirtinėmis vizijomis nuolat stebinančiais aukštosios mados pasaulį. CND nemažai gerbėjų turi ir Lietuvoje, kur nuo šių metų pradžios galima įsigyti šių nagų grožio produktų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių