Naujienos vestuvių madoje: vietoj gipiūro – kelnės ir palaidinė

  • Teksto dydis:

Lietuviškas mados prekės ženklas „Agne Fashion“ kasmet moteris nustebina ne tik išskirtinėmis drabužių kolekcijomis, tačiau ir puošia nuotakas originaliomis, pintomis vestuvinėmis suknelėmis. Dizainerės Agnės Deveikytės kuriamas vestuvinis įvaizdis žavi novatoriško, minimalistinio, modernaus stiliaus ir pabrėžto moteriškumo derme.

Šiai metais vykusioje „Mūsų vestuvės“ parodoje „Agne Fashion“ pristatė trijų vestuvinių suknelių koncepciją pavadinimu „Kelionė laiku“ ir konkurse „Kitokia vestuvinė suknelė“ buvo apdovanota pirmąja vieta. Komisija, sudaryta iš tokių žinomų savo srities profesionalų kaip vestuvių planuotoja Laura Vagonė, drabužių dizaineris Liutauras Salasevičius ir apievestuves.lt portalo įkūrėja Simona Krasauskienė, buvo sužavėti unikalių „Agne Fashion“ dizaino sprendimų.

Prekės ženklas konkurso publikai pristatė tris vestuvines sukneles, kurios atkreipia dėmesį į rankų darbo pynimus, geometrines formas ir skulptūriškus siluetus. „Agne Fashion“ vestuvinės suknelės nukelia į tris laikotarpius ir parodo skirtingą moters charakterį bei tipą.

Pirmoji suknelė – iš šeštojo dešimtmečio, kuomet dominavo elegantiškos, jausmingos ir trokštamos moteris įvaizdis. Nuolaidūs pečiai, gundanti iškirptė ir „saulės“ kirpimo sijonas pabrėžė moterišką figūrą ir žavėjo vyrus.

 

Antroji vestuvinė suknelė yra iš dabarties, parodanti stiprią, savarankišką ir stilingą moterį. Tai dviejų dalių suknelė, susidedanti iš pieštuko tipo sijono bei trumpos, atviru liemeniu ir pečiais palaidinės, sukuriančiais undinėlės įvaizdį.

Trečiasis vestuvinės suknelės modelis nukelia į ateitį, kurioje moteris yra drąsi, veikli ir praktiška. Abiejų lyčių apranga yra supanašėjusi, todėl moteris vietoje sijono renkasi kelnes, o natūralius audinius keičia modernios ir sintetinės medžiagos, atsiranda daug metalinio blizgesio.

Kaip teigia pati vestuvinių suknelių kolekcijos autorė, praėjo laikai, kai vestuvinė suknelė privalėjo būti romantiška, plazdanti šilku, perkrauta gėlėmis ir gipiūrais. „Agne Fashion“ įkūrėja sako pastebinti tendenciją vestuvėms rinktis ir praktiškesnę proginę aprangą: kelnes vietoj sijono arba vadinamąjį crop top, kuomet sijonas derinamas su trumpa palaidine. Žinoma, visada madinga išlieka ir amžinoji klasika – pūsti sijonai bei atviri pečiai, padedantys atskleisti moterišką žavesį ir eleganciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Snaigė

Snaigė portretas
Gražios suknutės, gražus ir kelnių kostiumas, bet kelnėta nuotaka kažkaip nesižiūri.

Jolanta

Jolanta portretas
Žinau kur Kaune geriausias salonas - tai Baršausko pr. Birutės salinas,vat

Anonimas

Anonimas portretas
REKLAMA,KIEK KASTUOJA kAUNO DIENOJ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių