Mia atskleidė, kokių drabužių jos spintoje nerasite

  • Teksto dydis:

Žinoma dainininkė Mia įsiamžino fotosesijoje, kurios tikslas buvo atskleisti pagrindinę naujausios dizainerės Aurelijos Jurkšaitytės -  Žebuolienės kolekcijos mintį: kasdienybė privalo būti žavinga.

„Esu dalyvavusi daugybėje fotosesijų, tačiau jos buvo kitokios – tuomet reikėdavo perteikti save kaip asmenybę. O šįkart privalėjau elgtis priešingai – pozuoti taip, kad drabužis akivaizdžiai lyderiautų“, – šypsodamasi sakė Mia.

Save klasikinio aprangos stiliaus atstove vadinanti dainininkė patikino – jos spintoje gausu suknelių. Tuo tarpu kelnių, palaidinių ir sijonų yra vos keletas.

„Džinsai, odinės kelnės, keli ilgi sijonai... O suknelių yra daugybė! Skirtingų spalvų, ilgių, audinių! Nors man mieliausios yra iki kelių. Ilgi batukai, matosi kraštelis kojos... Paslaptinga, seksualu ir elegantiška“, – neabejojo Mia.

Viena iš savo aistrų dainininkė vadina pėdkelnes, kurių turi atskirą stalčių. Ji mėgsta originalias, dekoruotas, spalvingas, su raištais ar neįprastas.

Suknelių yra daugybė! Skirtingų spalvų, ilgių, audinių! Nors man mieliausios yra iki kelių. Ilgi batukai, matosi kraštelis kojos... Paslaptinga, seksualu ir elegantiška.

Atskira lentyna taip pat dedikuota apatiniam trikotažui – tarp garsių prekės ženklų gaminių ji turi vertinamas kolekcijas, kurios itin dera prie pašnekovės kūno formų.

Anksčiau Mios namuose buvo apstu ir žiemai skirtų galvos apdangalų, bet po vienos generalinės spintos pertvarkos jų liko tik keli – patys mėgstamiausi.

„Man drabužis gali būti nepatogus, bet būtinai gražus! Net žiemą nešioju sukneles ir jos man nepakeičiamos! Nuo žvarbaus oro saugo natūralūs kailiniai arba paltas“, – šypsodamasi sakė modeliu tapusi Mia.

Jos teigimu, po ilgu paltu galima vilkėti ir puošnią suknelę, ir laisvalaikio drabužius. Pastaruosius ji renkasi eidama pasivaikščioti su šuniuku ar apsipirkti.

Dizainerė A. Jurkšaitytė - Žebuolienė sakė šįkart kolekciją skyrusi moteriai, kuri ne tik vasarą, bet ir žiemą nori būti kerinti bei pasitikinti savimi. „Pirmiausia – viršutiniai drabužiai. Natūralių audinių ilgi paltai dabar „ant bangos“. Tačiau juos nusimetus taip pat norisi stebinti. Palaidinės su aplikacijomis ir dryžuoti sijonai – be to, manau, šį sezoną neišsivers nė viena mados tendencijų sekėja“, – sakė „Aurelie“ įkūrėja.


Šiame straipsnyje: Miadrabužiaisuknelėspaltai

NAUJAUSI KOMENTARAI

ABC

ABC portretas
Tai eigu neidomu ,nereikia skaityti.

Įdomu

Įdomu portretas
O kam čia įdomūs kažkokios ME skudurai?

Ramus

Ramus portretas
Oi, Mija..... tirpstu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių