Ma­žos ap­ran­gos gud­ry­bės, pa­leng­vin­sian­čios jū­sų gy­ve­ni­mą

Neretai norėdamos atrodyti įspūdingai pasiryžtame tikrų tikriausiems išbandymams. Ne vienai moteriai yra tekę kankintis dėl spaudžiančių batų ar akylai stebėti gilią suknelės iškirptę, užuot mėgavusis šauniu vakaru.

Tad pateikiame keletą gudrybių, padėsiančių patogiau dėvėti drabužius bei avalynę rūbus ir padarysiančių jūsų gyvenimą gerokai lengvesnį.

Aukš­ta­kul­niai

Tur­būt dažna mo­te­ris yra pa­ty­ru­si tik­rą eu­fo­ri­ją, po il­gos die­nos pa­ga­liau nu­si­spy­ru­si aukš­ta­kul­nius. Ta­čiau jų dė­vė­ji­mas ne­bū­ti­nai pri­va­lo bū­ti pra­ga­riš­ka kan­čia. Jau ku­rį lai­ką yra ži­no­mas po­pu­lia­rus bū­das pa­leng­vin­ti naš­tą pė­doms – pasi­nau­do­ti lip­niąja juos­ta. Ja rei­kia ap­vy­nio­ti tre­čią bei ket­vir­tą ko­jų pirš­tus, skai­čiuo­jant nuo nykš­čio, ir su­kli­juo­ti juos kar­tu. Toks ne­su­dė­tin­gas bū­das su­ma­ži­na tarp šių dvie­jų pirš­tų esan­čio ner­vo ap­kro­vą, tai­gi kar­tu su­ma­žė­ja ir skausmas.

Tri­nan­tys ba­tai

Ne­re­tai iki krau­jo nu­trin­ti ko­jas ga­li ne tik aukš­ta­kul­niai, bet ir spor­ti­niai ba­te­liai ar es­pad­ri­lės. Taip itin daž­nai nu­tin­ka, jei ba­to už­kul­nis yra kie­tes­nės me­džia­gos ar­ba bai­gia­si gan aukš­tai, per be­si­lanks­tan­čią vie­tą, kur oda plo­na ir itin jaut­ri. Vie­nas ge­riau­sių spren­di­mų – dar prieš au­nan­tis ba­tus ant vie­tos, ku­rią jie spau­džia, už­kli­juo­ti pleist­rą. Šį ver­tė­tų rink­tis spe­cia­lų, pa­ga­min­tą iš si­li­ko­no, ka­dan­gi įpras­ti pleist­rai ne­re­tai jau po pir­mų­jų žings­nių at­si­kli­juo­ja ir nu­slen­ka.

Per ma­ža avalynė

Jei įsi­gy­ti ba­te­liai vis dėl­to šiek tiek ma­žo­ki, įma­no­ma juos bent pu­se dy­džio pa­di­din­ti net ir na­mų są­ly­go­mis. Tam pri­reiks tik dvie­jų šal­dy­mo ka­me­rai pri­tai­ky­tų san­da­riai už­da­ro­mų plas­ti­ki­nių mai­še­lių, van­dens bei šal­dik­lio. Į mai­še­lį pripil­ki­te tiek van­dens, kad jo už­tek­tų ba­to vi­dui pri­pil­dy­ti. Tuo­met mai­še­lius san­da­riai už­da­ry­ki­te, įkiš­ki­te į ba­tus ir pa­lai­ky­ki­te juos šal­dik­ly­je vi­są pa­rą. Šal­da­mas van­duo ple­čia­si, tad ava­ly­nė leng­vai pra­si­tem­pia. Išt­rau­kę ba­tus iš šal­diklio ne­lau­ki­te, kol le­das ims tirp­ti – jei mai­še­lio iš­trauk­ti ne­pa­vyks­ta pa­pras­tai, su­tru­pin­ki­te le­dą kad ir pei­lio ran­ke­na.

Dra­bu­žiai gilia iš­kirp­te

Suk­ne­lė ar pa­lai­di­nė gi­lia iš­kirp­te – itin sek­sua­lus ir gun­dan­tis pa­si­rin­ki­mas. Ta­čiau ne­re­tai ap­si­ren­gu­sios to­kį dra­bu­žį, ri­zi­kuo­ja­te ne­ty­čia pa­ro­dy­ti kiek dau­giau, ne­gu ke­ti­no­te. Kad at­vi­res­nis iš­duo­tų tik tiek, kiek no­ri­si jums, pa­si­nau­do­ki­te dvi­pu­se lip­niąja juos­te­le. Ja no­ri­mo­je vie­to­je pri­kli­juo­ki­te vi­di­nę dra­bu­žio pu­sę prie odos ar lie­me­nė­lės, ir jau­si­tės pui­kiai! Be­je, ši gud­ry­bė taip pat tin­ka su­kne­lėms be pet­ne­šė­lių.

Ne­pak­lus­nus už­trauk­tu­kas

Ne vienai yra te­kę tu­rė­ti po­rą džin­sų, ku­rie ver­tė rau­do­nuo­ti dėl sa­vai­me pra­si­se­gan­čio už­trauk­tu­ko. Tik­rai ne­bū­ti­na to­kių kel­nių nu­grūs­ti į gi­liau­sią spin­tos kam­pą – si­tua­ci­ją iš­gel­bės leng­vas triu­kas su rak­tų pa­ka­bu­čio žie­du. Tie­siog užkabin­ki­te plo­ną rak­tų pa­ka­bu­čio žie­dą už už­trauk­tu­ko sky­lu­tės, o ki­tą pu­sę – už džin­sų sa­gos. Taip už­trauk­tu­kas lai­ky­sis tvir­tai ir sau­giai. Be­je, vie­to­je rak­tų pa­ka­bu­čio žie­do tuo pa­čiu prin­ci­pu ga­li­te pa­nau­do­ti ir ne­di­du­kę plau­kų gumelę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių