„Lidl“ ir H. Klum pristatys pirmą bendrą mados kolekciją

  • Teksto dydis:

Heidi Klum ir prekybos tinklas „Lidl“ netrukus pristatys pirmąją bendrą mados kolekciją, kurios tema – „Heidi & The City“.

Jos pasaulinė premjera 2017 m. rugsėjo 7 d. bus švenčiama Niujorko mados savaitėje: Heidi Klum ir „Lidl“ laukia debiutas tarptautiniame mados renginyje. Kolekcijos „Esmara by Heidi Klum“ drabužiai prekyboje pasirodys rugsėjo 18 d.

„Iki šiol „Lidl“ prekybos tinklas nebuvo siejamas su mada. Drauge su Heidi Klum, kūrybinga įkvėpėja ir sėkminga dizainere, norime tai pakeisti. #LETSWOW reiškia džiaugsmą būti madingam ir daugybę staigmenų. Viena iš jų – „Lidl“ debiutas mados pasaulyje“, – sakė Radostin Roussev-Peine, bendrovės „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius.

Pristatyti kolekciją Niujorke Heidi Klum pasirinko tikslingai. Būtent iš šio savo mylimiausio miesto vokiečių mados ikona sėmėsi įkvėpimo kolekcijai „Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“.

Kolekcija, pašėlusi kaip Niujorkas ir įvairiapusė kaip H. Klum, siūlo efektingus miestietiškus įvaizdžius: leopardo kailio rašto švarkelius ir plonytes palaidinukes, „bomber“ kirpimo striukes bei aptemptus džinsus, nėrinius ir odines striukes, švytinčią mėlyną ir šiltą konjako atspalvį.

Visiems kolekcijos kūriniams būdinga puiki kokybė palankiomis „Lidl“ kainomis, kurios prasidės nuo 7 eurų. Iš prekybos tinklui įprastų drabužių kainų rėmų išsiskirs tik natūralios odos motociklininko stiliaus striukė, kuri kainuos apie 80 eurų.

„Norėjau sukurti madingus drabužius, kurie verstų sušukti „wow“, būtų lengvai derinami tarpusavyje bei puikiai tiktų kiekvienai moteriai – ir visa tai nepranokstamai palankiomis kainomis“, – teigė H. Klum.

Rugsėjo 18-ąją kolekcija pasirodys prekyboje 30-yje „Lidl“ parduotuvių Lietuvoje. Be 36–44 dydžio drabužių, jos asortimentas apima ir aksesuarus bei 38–41 dydžio avalynę. Vertinant tarptautiniu mastu, kolekcijos prekių bus galima įsigyti iš viso 28-iose šalyse – daugiau kaip 10 tūkst. „Lidl“ parduotuvių bei prekybos tinklo valdomose elektroninėse parduotuvėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių