Ko­kią su­kne­lę pa­si­rink­ti, kad tap­tum tik­ra iš­leis­tu­vių karaliene?

Va­sa­ra – me­tas, kai švęs­ti ypač sma­gu. Džiu­gi­na ne tik gra­žus oras ir ga­li­my­bė šven­tes or­ga­ni­zuo­ti po at­vi­ru dan­gu­mi, bet ir pro­ga ne­be­dangs­ty­ti ža­vin­gos puoš­nios ei­lu­tės il­gaau­liais ba­tais ar šil­tu pal­tu.

Šil­ta­sis me­tų se­zo­nas – pa­ts pui­kiau­sias me­tas pa­si­puoš­ti leng­vo­mis sti­lin­go­mis su­kne­lė­mis. Juo­lab kad šiuo me­tų lai­ku vyks­ta ko­ne di­džiau­sia me­tų šven­tė – iš­leis­tu­vės, ku­rių ap­ran­ga ne­re­tai tam­pa ir gal­vos skaus­mu tiek jau­noms mer­gi­noms, tiek ir jų ma­moms, mo­ky­to­joms. Tad ko­kią ap­ran­gą pa­si­rink­ti, kad vi­sų sve­čių su­si­ža­vė­ji­mo ku­pi­ni žvilgs­niai kryp­tų bū­tent į jus?

Ro­man­tiš­kas sti­lius

Jau­noms mer­gi­noms pui­kiai tiks ro­man­tiš­ko sti­liaus va­sa­riš­kos ir ryš­kias­pal­vės su­kne­lės. Toks dra­bu­žis, ypač de­ko­ruo­tas gė­lių raš­tais, idea­liai at­skleis jau­nat­viš­ką ža­ve­sį, at­spin­dės va­sa­riš­ką šven­tės nuo­tai­ką ir pa­dės bū­ti pa­ste­bė­tai bū­ry­je drau­gų. Suk­ne­lę ge­riau­siai rink­tis ne­var­žan­čią ju­de­sių. Pui­kus spren­di­mas, no­rint pa­brėž­ti liau­ną fi­gū­rą, bet ne­si­jaus­ti it su šar­vais, – kiek per lie­me­nį su­siau­rin­tos su­knu­tės. Nors iš­leis­tu­vių pro­ga ne­re­tai pa­ne­lei ky­la pa­gun­da pa­si­rink­ti itin iš­kil­min­gą, že­mę sie­kian­čią pra­ban­gią su­knią, ver­tė­tų su­si­mąs­ty­ti, ar su to­kia ap­ran­ga jau­si­tės pa­to­giai. Juk iš­leis­tu­vės – šven­tė, kai no­ri­si šok­ti ir su drau­gais links­min­tis iki pa­ry­čių, o ne sto­vė­ti kam­pe įsi­sprau­dus į ne­pa­to­gų ap­da­rą. Be­je, nors įžan­gi­nės šven­tės da­lies me­tu ar per fo­to­se­si­ją pui­kiai tiks ele­gan­tiš­ki aukš­ta­kul­niai, ne­pa­mirš­ki­te pa­siim­ti ir pa­to­gių spor­ti­nio sti­liaus ba­te­lių ar lai­ve­lių po­ros, kad skau­dan­čios ko­jos ne­su­ga­din­tų va­ka­ro links­my­bių.

Pastelinis ramumas

Vie­ną svar­biau­sių vai­kų gy­ve­ni­mo šven­čių mi­nin­čioms ma­moms ža­ve­siu ir sti­liaus po­jū­čiu tik­rai ne­bū­ti­na nu­si­leis­ti jau­noms mer­gi­noms. Pa­si­puoš­ti bran­des­nėms mo­te­rims šau­niai tiks ra­mes­nių, pa­ste­li­nių spal­vų su­knu­tės. Jei tu­ri­te gra­žias ko­jas, jo­kiu bū­du jų ne­slėp­ki­te ir pa­si­rin­ki­te su­kne­lę iki ke­lių. Toks mo­de­lis at­ro­dys iš­ties pri­tren­kian­čiai pri­de­rin­tas prie smai­lia­no­sių aukš­ta­kul­nių ir pra­ban­gios del­ni­nu­kės. Taip pat va­sa­riš­ką šven­ti­nį įvaiz­dį pui­kiai su­kur­si­te pa­si­rin­ku­sios že­mę sie­kian­čią, lais­vai krin­tan­čią su­kne­lę. Prie šios ver­tė­tų de­rin­ti tin­kan­čius ran­kų pa­puo­ša­lus, o į vir­šų su­kel­tų plau­kų šu­kuo­se­na de­ri­niui su­teiks ele­gan­ci­jos.

Ele­gan­tiš­kas stilingumas

Šven­tės nuo­ša­ly­je tik­rai ne­rei­kė­tų lik­ti ir mo­ky­to­joms. Ele­gan­tiš­ką, bet kar­tu ir sti­lin­gą įvaiz­dį su­kur­si­te pa­si­rin­ku­sios sa­vo fi­gū­rai, odos ir plau­kų spal­vai ge­riau­siai tin­kan­čią su­kne­lę. Uni­ver­sa­lūs ir ko­ne vi­soms tin­kan­tys – švel­nių, ra­mių spal­vų dra­bu­žiai. Ro­man­tiš­ku­mo jū­sų ap­ran­gai su­teiks iš leng­vu­tės su­kne­lės dir­žo su­riš­tas kas­pi­nas, o rim­tu­mo – tvir­tes­nės me­džia­gos dir­že­lis, griež­tes­nės for­mos apy­kak­lė. Jei šven­tė­je bi­jo­te at­ro­dy­ti per­ne­lyg sek­sua­liai, rin­ki­tės kiek griež­tes­nių for­mų dra­bu­žį, pa­vyz­džiui, ma­žiau lie­me­nį pa­brė­žian­čią su­kne­lę ar ele­gan­tiš­ką kos­tiu­mė­lį. Pas­ta­ra­sis iš­ties šven­tiš­kai ir ele­gan­tiš­kai at­ro­dys, jei bus bal­tos ar kre­mi­nės spal­vos. Ne­bi­jo­ki­te pri­de­rin­ti sti­lin­gų ak­se­sua­rų ir mo­ki­niai tik­rai jus pri­si­mins ne tik kaip tik­rą sa­vo dės­to­mo da­ly­ko eks­per­tę, bet ir kaip ža­vią bei sti­lin­gą pe­da­go­gę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių