K. Rimdžius: nuo raudono kilimo nusiurbčiau visus su megztiniais

  • Teksto dydis:

„Pirmoji taisyklė: kai gauni kvietimą į renginį, būtina jį perskaityti iki galo. Ypač tą vietą, kur rašoma, kokio aprangos kodo renginio organizatoriai reikalauja“, – TV3 laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėjai Kristinai Rimienei sakė bene garsiausias Lietuvos stilistas Kęstas Rimdžius.

„Kuo ir kaip rengtis – šis klausimas kankina daugelį moterų, – šypsosi „Pasaulis pagal moteris“ vedėja Kristina. Nepaklausti apie tai savo darbą gerai išmanančio žmogaus būtų nedovanotina“, – kalbėjo ji, vykdama pas garsųjį stilistą.

K. Rimdžius žodžių į vatą nevyniojo: aprangos kodo būtina paisyti, tačiau sulaužyti jį irgi kartais reikia. Ypač tada, kai renginio organizatoriai kviečia puoštis vietoje, kuri tikrai netinka vakarinei „Black Tie“ aprangai. „Svarbu ne tiesmukai kvietimą perskaityti, o atkreipti dėmesį, kada renginys organizuojamas: kurią valandą, kurią savaitės dieną ir, žinoma, kokioje vietoje. Juokinga, kai į naktinio baro atidarymą susirenka ponios ilgomis suknelėmis“, – sako stilistas.

Neturite deimantų – puoškitės gintaro karoliais. Būsite tikrai įvertinti.

Kęstas neabejoja, kad stiliaus pojūtis yra lavinamas. Visada žinosi, kaip apsirengti, jei bent kiek pasidomėsi, kas pasaulyje yra madinga: „Pilnas internetas yra puikiausių derinių, kuriuos galima sau pritaikyti. Jei nepasitikite savo jėgomis, yra daugybė gerų stilistų, kurie visada padės“.

Kai spintoje nėra prabangios vakarinės suknelės, garbę ir orumą gali išgelbėti tautinis kostiumas. „Jį netgi galima rengtis, kai gaunate itin retą pakvietimą su „White Tie“ aprangos reikalavimu. Tautinis kostiumas, kaip kad reikalauja „White Tie“, yra vienetinis daiktas, sukurtas rankomis. Neturite deimantų – puoškitės gintaro karoliais. Būsite tikrai įvertinti“, – įsitikinęs stilistas.

Kęstas visiškai tikras: renginio organizatoriai turi teisę aprangos kodo nepaisančių svečių neįleisti į šventę. „Kad ją sukurtų, dirba būrys žmonių, o atėjusieji su džinsais ir megztiniais negerbia jų darbo, taip pat ir visų kitų, kurie pasipuošė. Per kino apdovanojimus „Sidabrinės gervės“ aš juos visus nusiurbčiau nuo raudono kilimo“, – kalba griežtai.

Kokias spalvas ir mažas moteriškas gudrybes šventinei aprangai siūlo stilistas K. Rimdžius? Kaip kuo lengviau išsisukti iš situacijos, kuri atrodo beviltiška? Kuo puoštis, kai nėra kuo rengtis?

Visos aprangos paslaptys – laidoje „Pasaulis pagal moteris“ šį šeštadienį 10 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Safyras 1

Safyras 1  portretas
tikras pedikas - gaidys

Safyras

Safyras portretas
Gražiai numegztas kostiumėlis arba suknelė iš kokybiškų siūlų gali nurungti bet kokią ponią, kuri siuvasi rubūs pas brangų siuvėją, kuri dabar vadina dizaineriu ar stilistu. Ne žmogaus drabužis ir rūbų kodai yra svarbūs, bet sukurti darbai. Kai iš bet kokio šlamšto daromos parodos , jei juos dovanoja ar parduoda užsienietis, tai jau vadina šedevru, o jei koks menininkas be diplomo padaro medinę ar akmeninę skulptūrą, nupiešia paveikslą , tai jau joks menininkas, nors žmonėms labiau patinka jų kūriniai. Jei Kaune , Laisvės alėjoje iš Metropolio restorano politikai leido verslinkams pasityčioti iš architektūros, tai kokį kodą jiems reikėtų taikyti? Kvailumo ar neišsiauklėjimo? Ne raudonas kilimas svarbus, bet kas juo eina, o ne kas kaip apsirengęs. Kiek daug parduotuvėse yra labai garsių ženklų daiktų, bet jų kaina neatitinka kokybės... Kaip vienkartiniai indai, nors ir labai gražiai išmarginti...

Jau toks "žinovas"-

Jau toks "žinovas"- portretas
O su stiuardesės kaklaskarę apsirišes savo sumauta kaklelį. Turbut pedikas susireikšmines.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių