Gėlės harmonizuoja žmogaus kūną ir sielą

  • Teksto dydis:

Tai žinojo jau senovės Kinijos gydytojai, taikę unikalią gėlių terapiją žmonėms, persmelktiems blogos energijos ir dėl to patiriantiems įvairiausių negalavimų. Gydoma buvo ne kuo kitu, o gėlių spalvomis! Anot šviesuolių, jų skleidžiamos bangos puikiai harmonizuoja ne tik vienų ar kitų kūno organų darbą, bet ir sielą. Pasidomėkite įvairių spalvų gėlių sielą sveikatinančia galia.

*Švelnių šaltų tonų gėlių puokštės žadina intymumo, komforto jausmus. Kaip ir rausvos ar šampano spalvos rožės, raustančios tulpės, kvapniosios alyvos, švelnios violetinės spalvos chrizantemos.

*Pastelinės gėlių kompozicijos spinduliuoja jaukumą, šilumą ir saugumą. Tokios emocijos žmogų apima žvilgsniu glostant ir persikines rožes, šviesių tonų gerberas, žalsvas chrizantemas, gvazdikus, švelniai gelsvas frezijas ar kitokias švelnaus saulės tono gėles. Žalsvi gėlių žiedai ramina ir šalina įtampą, gelsvi – stimuliuoja minčių tėkmę, gerina nuotaiką.

*Dangaus mėlį ar jūros, vandenyno purslus primenantys gėlių žiedai ramina, skatina ieškoti būdo atsipalaiduoti. Aiškūs, šviesūs žalsvi, melsvi, sidabriniai atspalviai – puikūs vaistai nuo streso, patiriamo tiek namuose, tiek darbe. Raminamojo poveikio puokštei itin tinka taip vadinamos poetiškos gėlės: varpeliai, hortenzijos, irisai, rugiagėlės.

*Prabangios puokštės, kompozicijos iš raudonų ir violetinių tonų, įvairaus ryškumo apelsininių atspalvių, taip pat geltonų gėlių nuteikia džiaugsmingai ir jautriai.

*Ryškios gėlės energizuoja! Ypač rožės, gvazdikai, gerberos. Ne išimtis ir egzotiški žiedai: strelicijos, orchidėjos.

*Kontrastingų gėlių kompozicijos įkvepia gyvenimo džiaugsmo! Ypač praturtintos tokiais mielais aksesuarais, kaip pliušiniai žaisliukai, saldainiai ir t. t.

Dėl tokių gamtinių sielą gydančių vaistų nebūtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku. Drąsiai galite užsiimti savigyda!

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune, arba www.tarpgeliu.lt.


Šiame straipsnyje: tarp gėlių

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių