Floristo išbandymą vos išlaikęs modelis: braškės man nebekvepia

  • Teksto dydis:

Netradiciniais projektais garsėjantis floristas Modestas Vasiliauskas ėmėsi naujo „žygdarbio“ – sukūrė šukuoseną iš 4 kg braškių. 

Jam padėti ir modeliu būti sutikusi kaunietė Ingrida, likus paskutinėms minutėms iki sumanymo įgyvendinimo, neslėpė, kad išlaikyti ant galvos floristo kūrinį – fiziškai sunku.

„Man braškės net nebekvepia...“, – guodėsi mergina.

M. Vasiliauskas iš anksto suskaičiavo, kad ant modelio šukuosenos nutūps apie 200 uogų. Kauno restorane „Svarstyklės“ meilės dienos proga idėją realizavęs kūrėjas tvirtino – jam braškės ir jausmai yra neatsiejamas duetas.

M. Vasiliauskas šukuoseną būtų norėjęs puošti smulkesnėmis ir mažiau prinokusiomis braškėmis, tačiau šią žiemą į Lietuvą iš Olandijos atvežto derliaus vaisiai – gana masyvūs.

Braškėms pritvirtinti jis naudojo medinius pagaliukus, floristinę kempinę, vielas, o Ingridos plaukus puošė gubojomis.

Prieš beveik 12 metų M. Vasiliauskas yra kūręs suknelę iš braškių. Tuomet 25 kg svėrusį kūrinį demonstravo modelis Ksenija Lomakina.

M. Vasiliauskas yra beveik pusšimčio oficialių ir neįregistruotų Lietuvos rekordų autorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Luka

Luka portretas
Labai garžu

v

v portretas
Mieli kauno dienos zurnalistai ,su kuo jus susidedat ir ka liaubsinat .Buvo vienas patikimiausu dienrasciu nusivyliau.susidejote su kapiniu vagiu geda

v

v portretas
Jei nenori atsiprasyti nukentejusiu nuo tavo vagysciu is kapiniu tai nors savo dukrai papasakok koks esi kapiniu didviris
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių