Drabužių kolekciją sukūrusi E. Vitulskienė: moteris turi žinoti savo vertę

  • Teksto dydis:

„Man labai gražu, kad mes, lietuviai, esame šitokie auksarankiai, auksadarbiai ir turime puikią fantaziją. Nors mus ir slegia niūrus, rudeniškas oras dėl kurio esame santūresni, kiek susikaustę, tačiau nepaisant šito, mes sugebame išreikšti savo kūrybą ir sukuriame tikrai nuostabius rankinukus, auskarus, drabužius“, – sako  Erika Vitulskienė, pristatanti naujausios rudens - žiemos kolekcijos drabužius, skirtus plius dydžio moterims, žinančioms savo vertę.

– Erika, prieš mėnesį dalyvaudama „Fashion bazaar“ mados mugėje Vilniuje pristatėte naujausios rudens - žiemos kolekcijos drabužius. Jais turbūt prekiausite ir lapkričio 17 dieną, „Cido“ arenoje, Panevėžyje, vyksčiančio „Šopturgio metu? Trumpai papasakokite kokie tai bus drabužiai?

– Daugiausia bus suknelės, skirtos nešioti kasdien, pasižyminčios patogumu ir praktiškumu. Turėsiu ir vieną vakarinę suknelę, nuostabiai plius dydžio moteriai, ieškančiai aprangos ypatingai progai. Taip pat bus paltukų, tinkančių įvairiems skoniams ir norams bei sportinio tipo drabužėlių.

– Galbūt apibūdintumėte, kaip atrodys „EV mados namų“ šaltojo sezono drabužiais vilkinti moteris? Kokia ji bus?

– Aš susidariau nuomonę, kad tai konkreti, užtikrinta moteris, kuri ateina, pamato, perka, daug nesvarsto, nes žino savo norus ir savo vertę. Tokia moteris puikiai supranta, kodėl renkasi tai, ką renkasi, kam ir už ką. Ji mėgsta klasikinio stiliaus drabužius, rūpinasi tinkamu figūros formavimu. Apibendrinant galiu pasakyti, kad ši kolekcija sukurta būtent tokiai moteriai, kuri mėgsta stilių, formą ir, svarbiausia, žino savo vertę.

– Kuo remiantis buvo sukurta ši naujausia rudens - žiemos kolekcija? Kas joje dominuoja?

– Kartu su dizainere Kaste Svilaite sukūrėme drabužių kolekciją, kuri remiasi iš mados neišeinančia klasika. Čia dominuoja spalvinga klasikinė apranga, turinti vieną ryškų akcentą: dirželį, pabrėžiantį juosmenį, dekoruotą kaklo sritį, sagomis, juostomis ar klostėmis išpuoštas tas drabužius dalis, kurios išryškintų kiekvienos moters privalumus ir paslėptų trūkumus.

Čia dominuoja spalvinga klasikinė apranga, turinti vieną ryškų akcentą: dirželį, pabrėžiantį juosmenį, dekoruotą kaklo sritį, sagomis, juostomis ar klostėmis išpuoštas tas drabužius dalis, kurios išryškintų kiekvienos moters privalumus ir paslėptų trūkumus.

 – Ar dalyvaudama mados mugėse spėjate pasidairyti po kitų dalyvių gaminius? Galbūt esate atradusi kažką, kas patraukė jūsų dėmesį? Ką manote apie lietuvaičių kūrėjų darbus?

 – Man labai gražu, kad mes, lietuviai, esame šitokie auksarankiai, auksadarbiai ir turime puikią fantaziją. Nors mus ir slegia niūrus, rudeniškas oras dėl kurio esame santūresni, kiek susikaustę, tačiau nepaisant šito, mes sugebame išreikšti savo kūrybą ir sukuriame tikrai nuostabius rankinukus, auskarus, drabužius. Mugėje aš atradau kelias dizaineres, kurios man labai patiko. Aš labai džiaugiuosi mūsų kuriama lietuviška mada ir dėl to, kad esame išties kūrybinga tauta.

– Pabaigai, gal yra kažkas, ką norėtume pasakyti moterims jas padrąsindama?

– Grožis yra mūsų akių spindėjime ir jeigu tos akys spindės, moteris bus graži ir sau, ir kitiems. Taigi, moterys, linkiu, kad Jūsų akys niekada nenustotų spindėti!

Jau šį šeštadienį nuo 10 valandos „Cido“ arenoje, Panevėžyje, vyks pirmasis kalėdinių mugių maratono renginys „Šopturgis“, o gruodžio 15 dieną jis persikels į Šiaulių areną. Kalėdinė „Fashion bazaar“ mados mugė gruodžio 9 dieną bus rengiama Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, o gruodžio 16 dieną atkeliaus į Kauno „Žalgirio“ areną. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Haris

Haris portretas
Gražios visos moterys,vieniem patinka kaulėtos,kitiem lieknos,kitiem pilnos.Dėl skonio ginčytis negalima.Vyrai taip pat ,ne visi visom patinka.Būkite tokios kokios esate ir bus gerai.Neklausykite kas ką sako,nes sako vieni iš pavydo ,kiti ,kad negali kitokiais būti ir taip toliau.Svarbiause būti sveiku .

as

as portretas
Erika,saunuole,spiauk i tas pyktas bobas,sipsokis ir buk laiminga

Vika

Vika portretas
Pir4ma parasiau komentara,o tik tada perskaiciau kitu. Pasislykstejau komentatoriais, kurie,manau, is pavydo dergia moteri. Kaip jums negeda? Kokie menkystos, kurie slepiasi uz ekrano, jus esate! Pagal jus grazios tik "lieknos", mano nuomone, "kaulu vyniotiniai"? Nesmerkiu nei tu,nai kitu. Bet tie slykstus atsiliepimai tikrai nedaro garbe4s ju rasytojams. Kad jus kur paspringtumete savo pavydu!
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių