Ava­ly­nės ma­dos rudens/žiemos se­zo­nui 2016/2017

  • Teksto dydis:

„Deich­mann ava­ly­nės“ spe­cia­lis­tai pa­ta­ria, ko­kie ba­tai bus ma­din­giau­si šį rudens/žiemos se­zo­ną.

Juo­da kla­si­ka šiais me­tais iš­lie­ka po­pu­lia­ri kal­bant ne tik apie ap­ran­gos, bet ir ava­ly­nės ten­den­ci­jas. Šį se­zo­ną to­kios de­ta­lės kaip są­sa­gos, už­trauk­tu­kai ir sag­tys ba­tams su­teiks cha­rak­te­rin­gu­mo ir iš­raiš­kin­gu­mo.

Aš­tun­to­jo de­šimt­me­čio sti­lius šį rudens/žiemos se­zo­ną taip pat vai­di­na svar­bų vaid­me­nį, to­dėl iš­lie­ka ma­din­gas aukš­ta­kul­nių ma­sy­vu­mas. Madingos zom­šos ir bliz­gios odos me­džia­gos, ka­ra­me­li­nės, pil­kos ar rau­do­nos spal­vos ir kai­lio moty­vai.

Šį se­zo­ną re­ko­men­duo­ti­na spin­to­je tu­rė­ti su­vars­to­mų ba­te­lių po­rą. Ma­din­giau­si kla­si­ki­nės juo­dos ir bliz­gios odos, ru­de­ni­nės aug­me­ni­jos spal­vo­mis iš­mar­gin­ti ba­te­liai su sluoks­niuo­tais, dan­ty­tais pa­dais ar aukš­to­mis plat­for­mo­mis.

Šių me­tų ava­ly­nės mo­to – šiurkštūs ir pa­si­ruo­šę. Raiš­te­liai, už­trauk­tu­kai ir sag­tys šiems ba­tams su­tei­kia cha­rak­te­rin­gu­mo ir pri­de­da ro­ke­riš­ko įvaiz­džio kiek­vie­nam de­ri­niui. Ne­suk­ly­si­te pa­si­rin­ku­sios virš ke­lių be­si­bai­gian­čius au­li­nius su są­sa­go­mis, ap­li­ka­ci­jo­mis ar su­vars­to­mo­mis de­ta­lė­mis.

Šil­tam ru­de­niui rin­ki­tės pil­kos ar juo­dos spal­vos ba­le­ri­nas su kas­pi­nė­liu ar­ba pri­kli­juo­to­mis bran­gak­me­nių imi­ta­ci­jo­mis. Po­pu­lia­rūs bus nau­jų sti­lių ir spal­vų spor­ti­niai ba­te­liai su me­ta­lo mo­ty­vais, skir­tin­go­mis teks­tū­ro­mis ir iš­ki­liais paviršiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

expertui

expertui portretas
Pirmoje eileje pats vyras turi kreipti i save demesi,nes jokie straipsniai nepades,jeigu jie nesidomes savo apranga. Kas papuole po ranka,ta ir uzsivilko - stai tokios vyru mados tendencijos. Dar gerai,jeigu yra drauge ar zmona,kurios rupinasi,kad vyras atrodytu ne kaip bomzas,o nors kiek stilingiau.

smirdaliai

smirdaliai portretas
avėkit tik spotbačius,jūs tapsite plokščiapėdžiais invalidais,ypač tai liečia berniukus,nes plokščiapėdžių invalidų neįma į kariuomenę,avėkite sportbačius ,nes iš jų sklindanti smarvė atbaido museles,uodus ir erkes,

expertas

expertas portretas
o kodel toks seksizmas kaunodienoj? visi straipsniai apie mada vien moterim skirti, o vyrai gatvemis kaip bomzai apsirenge vaiksto, gal laikas ir i vyrus atkreipt demesi?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių