K. Meschino su savo vaikinu pristatė amžinos meilės simbolį

  • Teksto dydis:

Atėjus pavasariui deimantų namai „The Factory Diamonds and Jewellery by Ribas“ pristatė pirmąją Lietuvoje sužadėtuvių ir vestuvių juvelyrikos studiją „Marry Me by Ribas“. Amžiną meilę liudijančios kolekcijos veidais tapo populiariausia Lietuvoje jaunosios kartos pora – socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino ir jos vaikinas, ūkininkas Jonas Misevičius.

Kolekcijoje pristatomi ne tik tradiciškai tokiomis progomis renkami papuošalai – žiedai, tačiau ir auskarai, koljė, pakabukai ant kaklo. 

Tradiciškai yra manoma, kad sužadėtuvių žiedas turėtų būti su baltu deimantu, o vestuvinis – be jokių brangakmenių, tačiau šiuolaikinė vestuvių juvelyrika laužo visus standartus, rašoma pranešime spaudai.

Vilniaus senamiestyje įsikūrusių deimantų namų įkūrėja Dana Ribas pasakoja, kad visos nuotakos yra labai skirtingos, todėl išskirti vieną, visas apjungiantį bendravardiklį yra labai sudėtinga: „Kolekcijoje pristatome skirtingų stilistikų žiedus, iš kurių net ir pačios išrankiausios nuotakos ar sužadėtinės išsirinks sau patinkantį papuošalą. Vienai merginai labiau patinka ploni žiedai su mažais rožiniais deimantais, kitai – masyvesni, su deimantais ir rubinais, o dar kitai – matinio aukso žiedai.” Ji neslepia, kad moterų skoniui įtaką daro ir pasaulinės tendencijos bei garsios poros. Po princo Hario sužadėtuvių su Meghan Markle išaugo susidomėjimas sužadėtuvių žiedais iš trijų akmenų, o iki tol populiarumo viršūnės niekaip neapleido princesės Dianos stiliaus sužadėtuvių žiedai, papuošti mėlynu safyru.

Po princo Hario sužadėtuvių su Meghan Markle išaugo susidomėjimas sužadėtuvių žiedais iš trijų akmenų, o iki tol populiarumo viršūnės niekaip neapleido princesės Dianos stiliaus sužadėtuvių žiedai, papuošti mėlynu safyru.

K. Meschino paklausta,  koks ryšys ją sieja su papuošalais ir juvelyrika, nedvejodama atsakė: „Aš dievinu papuošalus, kurie man yra nepakeičiamas aksesuaras kuriant bendrą aprangos ansamblį. Esu pamišusi dėl auskarų, kurių turiu sukaupusi nemažą kolekciją. Taip pat labai mėgstu žiedus, kuriuos dažniausiai dėviu smulkius, minimalistinius, tačiau daug vienu metu.“ Gemologė D.Ribas pastebi, kad šiuolaikinės mados tendencijos atkeliavo ir į sužadėtuvių ir vestuvių juvelyrikos pasaulį, tad dažnai moterys džiaugiasi ne vienu, bet keliais smulkiais ir suderintais amžiną meilę simbolizuojančiais žiedeliais. Taip pat dažnai yra norima, kad akmuo būtų parinktas pagal Zodiako ženklą.

Vestuvių juvelyrika taip pat gali būti puiki dovana artimųjų vestuvių proga. „Labai gražu, kai nuotakos per vestuves dėvi iš kartos į kartą perduodamus papuošalus, arba kai vyras pasiperša su relikviniu prosenelės žiedu, – pasakoja D.Ribas. – Jei jūs tokio ir nepaveldėjote, jaunas poras raginu pačius pradėti tokią gražią tradiciją savo šeimoje. Na, o tokią dovaną galima padaryti dar asmeniškesnę, išgraviruojant specialų palinkėjimą ar inicialus ant papuošalo bei papuošiant jį rubinu – amžinos meilės simboliu.“

L. Griciaus nuotr.

K. Meschino papasakojo apie jai patį brangiausią žiedą: „Mano gimimo proga tėtis mamai padovanojo auksinį žiedą su deimantu. Augant visą laiką mačiau jį ant savo mamos rankos, o kai man suėjo 21-eri, aš jį gavau dovanų. Tai buvo viena jausmingiausių akimirkų mano gyvenime, negalėjau sutvardyti ašarų ir dėkingumo. Nuo tos akimirkos nesiskiriu su šiuo žiedu, jį labai saugau ir branginu.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidas

Vidas portretas
Na o kaip dabar? Amžina meilė, kur ji ir kur tie žiedai? Karolina - esi tikrai graži, net nuostabi, bet va vaikinų tai pasirinkti nemoki. Ir tada tavo svajonės apie šeimą su 5 vaikais yra gryna fikcija,giliai abejoju, nes kol kas tik susidūri su tikrais žiopliais, man tavęs nuošird-iai gaila, bet manau atsilaikysi.

Graudu ,bet taip yra.

Graudu ,bet taip yra. portretas
Ar jus besuprantate,beivertinate amzina meile jaunime? Amzina meile ligi grabo lentos. O ne po metu jau iekote kito kitos.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių