Aktorės D. Morozovaitės nesikeičiančios išvaizdos paslaptis – labai paprasta

  • Teksto dydis:

Serialų „Amžini jausmai“, „Pamiršk mane“, „Kelias namo“ žvaigždės Dalios Morozovaitės išvaizdos, panašu, nepaveikė nei įtemptas darbų grafikas ir motinystė, nei bėgantis laikas.

Jau daugiau nei dešimt metų televizijos serialuose vaidinanti aktorė D. Morozovaitė sugrįžtančiame seriale „Šviesoforas“ ir toliau atliks Eglės vaidmenį.

Aktorė D. Morozovaitė džiaugėsi vėl dirbdama su antra šeima tapusia komanda. „Buvau pasiilgusi kolegų. Per pirmąjį „Šviesoforo“ sezoną labai susidraugavome. Ir ne tik su aktoriais. Puiki visa komanda. Buvo gera kvėpuoti vienu ritmu. Labai daug juokėmės. Manau, tai persidavė ir žiūrovams“, – šypsojosi aktorė.

Antrajame serialo sezone moters kuriamo personažo laukia pokyčiai – Eglė buvo išduota vyro, tačiau tai jos nesugniuždo. „Eglė – tvirta moteris. Lanksti, gudri, miela, žavi, jautri – čia galima vardinti visas moters savybes. Į išdavystę ji žvelgia kūrybingai. Ji stato, o ne griauna“, – pasakojo D. Morozovaitė.

Puikiai televizijos žiūrovams pažįstama aktorė vaidino daugybėje serialų ir, atrodo, bėgantys metai jos išvaizdos nepaveikė. Nors komplimentus D. Morozovaitė priima atsargiai, tikina, kad jos grožis slypi visai ne išvaizdoje.

Drovu klausytis komplimentų, bet aš labai laiminga, kai man juos sako. Mano grožio paslaptis – meilė.

„Drovu klausytis komplimentų, bet aš labai laiminga, kai man juos sako. Mano grožio paslaptis – meilė. Žaviuosi moterimis, kurios save lepina. Kiekvienos moters grožis priklauso nuo požiūrio į save. Jeigu aš jaučiuosi švytinti, švytės ir mano oda“, – patarimais dalinosi žinoma aktorė.

Kalbėdama apie tai, kaip išlaiko puikią figūrą, dviejų vaikų mama D. Morozovaitė išliko paslaptinga. „Mano kūno treneris – gyvenimas. Priimu visas jo pamokas. Mankštinu sielą, tai atsispindi ant kūno“, – pridūrė serialo „Šviesoforas“ žvaigždė.

Antrasis komiško TV3 serialo „Šviesoforas“ sezonas ir toliau pasakos apie trijų draugų – Edvino, Alberto ir Raimondo – draugystę, tarpusavio santykius ir santykius su moterimis. Tai trijų neišskiriamų draugų istorija, o jų asmeniniai gyvenimai primins šviečiančius šviesoforo signalus. Serialo herojai – labai skirtingų charakterių, tačiau juos sieja draugystė ir nuoširdi meilė moterims. Pagrindinius serialo herojus ir toliau įkūnys televizijos žiūrovų pamilti aktoriai – Nerijus Gadliauskas, Povilas Laurinkus ir Rokas Petrauskas, kuriems kompaniją palaikys žavios aktorės – Aušra Štukytė ir D. Morozovaitė.

„Šviesoforas“ jau nuo sausio 29 d. pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.30 val. per TV3.

Aktorės D. Morozovaitės išvaizdos pokyčiai per pastarąjį dešimtmetį TV serialuose – nuotraukų galerijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to qqq

to qqq portretas
ar tik ne pati artistė iš sudegusio teatro būsi ??????

cha cha cha

cha cha cha portretas
Nuo kada reikia pažinti aktorių ???? Reikia tik pamatyti vaidybą, t.y. kaip aktorius dirba ir kaip sakė Stanislavskis:"Netikiu, netikiu !!!!" O tai reiškia, kad neįtikinamai vaidina, nes taip ji ir vaidina - niekaip....

o kas ji

o kas ji  portretas
tokia ir kur iki šiol buvo?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių