5 patarimai, kaip šypseną paversti dar labiau spindinčia

  • Teksto dydis:

Saulėtą vasarą kiekvienai moteriai gražiausias aksesuaras yra spindinti šypsena, kuri prideda pasitikėjimo ir padeda džiaugtis vasaros malonumais. Norint sukurti dar baltesnės ir dar labiau spindinčios šypsenos efektą, svarbu tinkamai rūpintis dantimis.

Ar žinojote, kad sumaniai tarpusavyje derinant makiažo ir stiliaus patarimus, galima pastebimai pakeisti dantų atspalvį? „Signal“ prekės ženklo vadovė Marit Soha dalinasi gudriais patarimais, kaip sukurti akinančios šypsenos efektą.

Pasirinkite tinkamą lūpų dažų atspalvį

Pats paprasčiausias būdas pabrėžti baltus dantis – atrasti tinkamą lūpų dažų atspalvį. Visi lūpų dažai atkreipia dėmesį į dantis, tačiau ne visi suteikia norimą rezultatą. Šypsena atrodys baltesnė, jeigu pasirinksite šaltų atspalvių lūpų dažus, pavyzdžiui, mėlynos, raudonos ar alyvinės atspalvių. Oranžiniai ir rusvi atspalviai sukurs geltonų dantų efektą, todėl norint parodyti akinamai baltą šypseną, šių atspalvių derėtų nesirinkti. Šviesesnės odos savininkėms, labiau tinka švelnios, natūralios spalvos ir atspalviai su blizgesio efektu. Tamsesnės odos merginoms tamsaus tono atspalviai – prisirpusios vyšnios, šokolado.

Atraskite modernias dantų priežiūros priemones

Naujoviški dantų priežiūros produktai padeda išbalinti dantis ir padaryti juos labiau spindinčiais. Pavyzdžiui, raudonas vynas, kava turi didelę įtaką dantų emalio spalvai, bet naudojant tinkamus dantų priežiūros produktus, jie gali padėti išsaugoti akinančią šypseną net ir vartojant dantų emalio spalvą keičiančius produktus.

Dėvėkite mėlynų atspalvių drabužius

Ar žinojote, kad mėlyni atspalviai padeda sukurti baltesnių dantų efektą? Tiesa, ši spalva nebūtinai turi būti ant lūpų. Rinkitės mėlyną spalvą savo aprangoje. Tai nereiškia, kad reikia kiekvieną dieną dėvėti tik šios spalvos ir jos atspalvių drabužius. Rausvai violetinė, pilka spalvos taip pat padės jūsų šypsenai atrodyti šviesesnei ir baltesnei. Tai padės sukurti efektingą optinę apgaulę, mat melsvi atspalviai yra priešingi geltoniems.

Rinkitės šviesius aksesuarus

Baltai šypsenai dar labiau nušvisti padės šviesūs – kreminiai, smėlio, kūno spalvų aksesuarai. Rezultatas gali nustebinti jus pačias, pasirinkus arčiausiai dantų esančių papuošalų, tokių kaip auskarai ar kaklo vėrinys, tinkamas spalvas ir kontrastus. Jie gali padėti suteikti dar baltesnės šypsenos efektą. Taip pat, renkantis tarp sidabrinių ir auksinių papuošalų, rinkitės sidabrinius. Venkite dėvėti sniego baltumo drabužius viršutinėje kūno dalyje.

Makiažą rinkitės sumaniai

Pabandykite pasidaryti neutralių tonų makiažą ir jūsų šypsena suspindės lyg deimantas. Makiažu išlyginkite visas netolygias veido odos vietas ir užmaskuokite raudonas dėmeles. Naudokite skaistalus, kurie yra dvigubai rausvesni nei jūsų skruostai. Šis triukas priverčia labiau spindėti ne tik šypseną, bet ir visą veidą. Akims naudokite šaltesnių tonų akių šešėlius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių