Žiemos futbolo turgus artėja prie uždarymo: naujausi gandai ir faktai

Šurmulys futbolo visuomenėje pasiekė apgėjų. Paskutinėmis žiemos turgaus – futbolininkų perėjimų lango – dienomis vieni desperatiškai ieško paskutinės minutės pasistiprinimo, o kiti bando parduoti jiems nereikalingus žaidėjus.

QPR treneris Harry Redknappas patvirtino, kad klubas domisi Machačkalos „Anži“ klubui atstovaujančioChristopherio Samba paslaugomis. Tiesa, jį įsigyti nebus lengva, kadangi Rusijos komanda reikalauja nemažos išpirkos sumos.

OFICIALU: „Bastia“ lyderis Florianas Thauvinas už 3 mln. eurų vasarą kelsis į „Lille“ klubą. Pagal sutartį, jam leista iki sezono galo likti dabartinėje ekipoje.

Jackas Butlandas (EMPICS Sport/Scanpix nuotr.)

„Chelsea“ paprašė „Birmingham“ klubo leidimo derėtis dėl talentingojo vartininko Jacko Butlando įsigijimo, kurio paslaugomis susidomėję yra tokie klubai kaip „Liverpool“, „Arsenal“ ir „Manchester United“.

Davidas Beckhamas treniruojasi su „Arsenal“, tačiau, kaip sako „kanonierių“ treneris Arsene'as Wengeras, jis su komanda sutarties nepasirašys. Priminsime, kad veteranas ieško klubo, nuo to laiko, kai rudenį paliko Los Andželo „Galaxy“ ekipą.

OFICIALU: Buvęs „Liverpool“ gynėjas Emiliano Insua pasirašė kontraktą su Madrido „Atletico“ ekipa.

„Swansea“ puolėjas Danny Grahamas įteikė prašymą klubo vadovams išvykti – tai reiškia, jog jis pasiprašė parduodamas. Juo domisi tokios komandos kaip „Reading“, „Stoke“ ir „West Bromwich“.

Mauro Icardi (Reuters/Scanpix nuotr.)

Keturis įvarčius savaitgalį įmušęs „Sampdoria“ lyderis Mauro Icardi lieka klube, kaip teigia „Doria“ klubo direktorius Carlo Osti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių