Z.Ibrahimovičius: „L.Messi yra geriausias pasaulyje“

Prieš įvyksiančią Švedijos ir Argentinos nacionalinių rinktinių draugišką dvikovą, Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo puolėjas Zlatanas Ibrahimovičius teigia manąs, kad „Barcelona“ puolėjas Lionelis Messi pelnytai yra laikomas geriausiu pasaulio žaidėju.

Priminsime, kad šie du futbolininkai žaidė kartu Barselonoje du sezonus, ir švedas šiandien vykusioje spaudos konferencijoje negailėjo pagyrų „mažajam burtininkui“.

„Leo yra fantastiškas žaidėjas. Individualiai, jis turbūt geriausias žaidėjas pasaulyje, todėl jis ir laimi visus titulus“, - sakė 31 metų puolėjas.

„Kas geresnis, aš ar Messi? Po viso to, ką jis padarė per pastaruosius metus, nėra net ką kalbėti šia tema. Manau, jis tikrai pelnytai gavo visą tą pripažinimą.“

Z.Ibrahimovičiaus vedama komanda svečius iš Argentinos priims Solnos mieste. Pats PSG puolėjas žais tik 45 minutes, ir taip pat mano, kad nepaisant to, kad tai tik draugiškos rungtynės, šios varžybos bus svarbesnėms svečiams - jie bandys atrasti tinkamą vienuoliktuką likusiems pasaulio čempionato atrankos mačams.

„Aišku, kad tai bus daug svarbesnis mačas nei mums. Jie turi labai daug gerų žaidėjų, kovojančių dėl vietos „po saule“. Mūsų laukia sunkus iššūkis šiame mače“, - pažymėjo jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių