Už informaciją apie L.Varanavičiaus užpuolikus - net 100 tūkst. litų

Lietuvos verslo bendruomenė, reaguodama į situaciją Kaune, kai buvo užpultas gerai žinomas finansininkas Liutauras Varanavičius, reiškia savo susirūpinimą, palaikymą ir siūlo atlygį už vertingą informaciją, padėsiančią atskleisti nusikaltimą.

Atmesdami atsitiktinio užpuolimo versiją, verslo bendruomenė siekia išsiaiškinti tikrąjį šio žiauraus išpuolio užsakovą ir yra pasirengusi atsilyginti žmonėms, suteikusiems vertingą informaciją apie užpuolimą.

Verslininkai žada visišką anonimiškumą suteikusiems vertingą informaciją ir siūlo 100 000  atlygį tiems, kurie padės įvardinti asmenį ar asmenų grupę, suplanavusį šį žiaurų nusikaltimą, kuris tik per laimingą atsitiktinumą netapo tragišku.

Pasklidus informacijai apie šį žiaurų įvykį, savo susirūpinimą ir palaikymą reiškia ir žinomi visuomenės atstovai. Jų nuomone, šis ir kiti neseni įvykiai Lietuvoje, kai buvo žiauriai nukankintas bei nužudytas  baltarusių visuomenininkas Romanas Voinickis, yra nerimą keliančios indikacijos, jog Lietuva grįžta į pirmuosius Lietuvos nepriklausomybės metus,  kai nusikalstamos grupuotės terorizavo, grobė, kankino ir žudė verslininkus, teisininkus, visuomenės lyderius, žurnalistus.

Kitą savaitę, planuojama spaudos konferencija, kurioje verslo bendruomenė ir visuomenės lyderiai  oficialiai kreipsis į šalies teisėsaugos institucijas, LR Seimo narius, Vyriausybei ir Prezidentūrą dėl susirūpinimą keliančios padėties šalyje.

Turinčius informacijos prašome kreiptis elektroniniu paštu:  vertingainformacija@gmail.com arba nuo rytojaus (kovo 10 d., sekmadienio) skambinti telefonu 8 613 23694.

Primename, kad kol ketvirtadienio vakarą kauniečiai Kauno „Žalgirio“ arenoje gyveno krepšinio aistromis, apie 21.25 val. Kauno centre, Daukanto gatvėje, netoli savo namų, buvo užpultas ir sumuštas buvęs Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas L. Varanavičius. Netoliese esančios picerijos darbuotojai iškvietė policijos ekipažą bei greitosios medicinos pagalbos medikus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karpis

Karpis portretas
po užpuolimo lifte Baranausko g.Nr 12 siūlė 10 000 litų per spaudą,tai atsirado toks, jau miręs reketioras,paėmė 4000 litų ir pats nusinešė į kapus,atskleidęs tik dalį tiesos apie užpuolikus.Bet tai būdas išsiaiškinti,nes policija ...nemanau,kad padės.

a

a portretas
verslo atstovai uz kiekviena atskleista uzpuolima mokekit ar cia tik uz saviskius geras turbut bijot kazko labai

Zita

Zita portretas
Pasirodo to verslo bendruomene netokie vargsai ,kaip dejuoja ,kai reikia pinigeliu tai yra.Aisku reikia bausti grieztai visus
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių