UEFA Čempionų lygos atrankoje sulaukta netikėtumų

Trečiadienį Europoje buvo sužaistos likusios UEFA Čempionų lygos antrojo turo rungtynės. Jose užfiksuota keletas netikėtumų.

Anksčiausiai iš visų prasidėjusios rungtynės tarp Peterburgo „Zenit“ ir Europos lygos laimėtojo „Porto“ baigėsi rusų pergale 3-1. Šiame susitikime pirmieji į priekį išsiveržė portugalai, tačiau kuomet šeimininkai įgijo kiekybinę persvarą, žaidimas apsivertė aukštyn kojomis ir antrajame kėlinyje puolėjo Hulko vedama „Porto“ ekipa palūžo.

Taip pat gana netikėti rezultatai užfiksuoti Ukrainoje, Prancūzijoje bei Ispanijoje. Ukrainos čempionas Donecko „Shakhtar“ klubas namų rungtynėse prarado du taškus prieš Kipro „APOEL“ ekipą. Susitikimas baigėsi lygiosiomis 1-1.

Toks pat rezultatas užfiksuotas ir Valensijoje, kur vietos „Valencia“ futbolininkai sugebėjo iškovoti tašką rungtynėse su Londono „Chelsea“ ekipa. Tuo  metu Marselyje gana netikėtai buvo sutriuškintas Vokietijos čempionas Dortmundo „Borussia“ klubas, pirmame ture sugebėjęs atimti du taškus iš Londono „Arsenal“.

Pastaroji vakar žaidė savo tvirtovėje, „Emirates“ stadione, kur susitiko su graikų „Olympiacos“ komanda. Ją trenerio Arsene‘o Wengero auklėtiniai įveikė minimaliu rezultatu 2-1.

Antrąjį turą sėkmingai užbaigė ir „Barcelona“, „Milan“ bei Lėverkuzeno „Bayer“ klubai. Katalonai išvykoje rezultatu 5-0 sutriuškino Panevėžio „Ekrano“ skriaudiką Barysovo „BATE“, tuo tarpu Italijos ir Vokietijos klubai žaisdami prieš savo varžovus šventė pergales rezultatu 2-0.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių