Nyderlandų futbolo rinktinė pratęsė sutarti su treneriu

Olandijos rinktinės treneris Bertas van Marwijkas pasirašė naują keturių metų sutartį ir dabar šios šalies futbolo komandą jis treniruos iki 2016-ųjų metų vasaros.

59-erių metų trenerio ankstesnė sutartis galiojo iki Euro 2012 čempionato pabaigos, tačiau dabar strategas Olandiją treniruos ir iki Euro 2016 čempionato.

„Man tikrai patinka būti Olandijos rinktinės treneriu ir tai buvo viena iš didžiausių priežasčių dėl ko aš norėjau pratęsti sutartį“, - kalbėjo buvęs „Feyenoord“ ir Dortmundo „Borussia“ treneris.

„Aš ir šalies federacija ramiai susėdome prie stalo. Mes žinome kas rinktinei yra geriausia, todėl sutartis ir buvo pratęsta“, - pabaigė Van Marwijkas.

Priminsime, kad Van Marwijkas Olandiją treniruoja nuo Euro 2008 čempionato pabaigos, kai pakeitė Marco van Basteną. 2010-ųjų metų Pasaulio čempionate jis Olandiją nuvedė iki finalo, tačiau jį pralaimėjo Ispanijos rinktinei rezultatu 0-1.

Olandija prie Van Marwijko sužaidė jau 45 mačus ir iš jų 31 laimėjo, o pralaimėjo tik 4 kartus. Per tuos mačus Olandijos rinktinė įmušė 97 įvarčius, o praleido tik 33.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių