Naujojoje Akmenėje susikibo futbolininkės

Lietuvos moterų futbolo A lyga startavo neįprastu vaizdeliu: Naujojoje Akmenėje susimušusias futbolininkes teko išvaryti iš aikštės.

Pirmojo moterų A lygos turo rungtynes tarp „Akmenės“ ir Tauragės „Tauro“ komandų sutrikdė retai moterų futbole pasitaikantis incidentas.

Pirmajame kėlinyje po susidūrimo aikštėje „Akmenės“ žaidėja Inesa Stasiulytė užgriuvo ant „Tauro“ atstovės Bernadetos Šatkutės. Ant žemės gulinčios futbolininkės kibo viena kitai į atlapus ir ėmė ridinėtis po veją. Mačui teisėjavęs arbitras E.Amšėjus išskyrė peštukes ir abiem parodė raudoną kortelę.

„Didelių muštynių nebuvo. Viena žaidėja po pražangos griūdama nusitempė kitą ant žemės, ir jos kibo viena kitai į plaukus. Buvo veikiau ne muštynės, o imtynės“, - portalui pasakojo E.Amšėjus.

Lietuvos moterų futbolo asociacijos prezidento Vytauto Tutlio teigimu, žaidėjoms gresia mažiausiai vienerių rungtynių diskvalifikacija.

„Tokių atvejų moterų futbole tikrai reta. Manau, kad Lietuvoje aikštėje futbolininkės dar nėra susimušusios. Laimei, žaidėjos į darbą kumščių nepaleido - būčiau išprotėjęs. Dabartinis jaunimas karštas, nori susireikšminti. Atsimenu, kartą dvi futbolininkės susikivirčijo eidamos iš treniruotės. Kaip įsikibo viena kitai į plaukus, taip nė viena nusileisti nenorėjo“, - kalbėjo V.Tutlys.

Grumtynes aikštėje užtikrintai laimėjo praėjusių metų vicečempionės „Akmenės“ futbolininkės, varžoves sutriuškinusios net 13:0.


Šiame straipsnyje: lmfamoterų futbolasfutbolas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių