L.Varanavičius ir J.Kvedaras raginami atsistatydinti

Vilniaus apskrities futbolo federacijos (VAFF) prezidentas Ritas Vaiginas ir viceprezidentas Rimantas Turskis viešai paragino LFF prezidentą Liutaurą Varanavičių ir generalinį direktorių Julių Kvedarą. atsistatydinti.

"Susiklosčiusi nedviprasmiška padėtis suponuoja išvadą, kad Lietuvos futbolas ir visi futbolui neabejingi Lietuvos žmonės tapo Jūsų, ponai, nekompetentingumo arba tyčinio elgesio, besitęsiančio jau dešimtmetį įkaitais.

Manome, kad Lietuvos futbolo federacijos (LFF) vadovybės veiksmai, švelniai tariant, prasilenkia su federacijos deklaruojamu tikslu, įtvirtintu LFF įstatuose – užkirsti kelią visiems metodams ir veiksmams, galintiems sukelti įtarimų dėl rungtynių ar varžybų garbingumo, ar skaidrumo arba kaip nors galintiems pakenkti LFF ar futbolo kaip sporto šakos įvaizdžiui, o pati federacija netarnauja futbolui ir jo bendruomenei.

Akivaizdu, kad Jūsų veikla jau kelia susirūpinimą netgi žmonėms, kurie nėra tiesiogiai susiję su futbolu ir iki tol neturėjo pagrindo galvoti apie tai, kad Jums užtenka gabumų tik manipuliuoti LFF įstatais ir grupele lojalių draugų, tikslu kuo ilgiau išbūti postuose; kad Jūs nesugebate arba nenorite spręsti nesąžiningų varžybų teisėjų, esant reikalui padedančių tai vienai, tai kitai komandai, problemos; kad Jūsų „didžiavimasis“ Lietuvos jaunimo rezultatais yra atitrūkęs nuo realybės. O taip pat apie tai kokiais būdais Jūs buvote renkami ir perrenkami. Šis sąrašas galėtų būti tęsiamas.

Pastarųjų dienų įvykiai ir Jūsų elgesys rodo visišką tamstų nesiskaitymą su futbolo bendruomene ir visais likusiais, o kalbos apie Jūsų numatomą kelionę pas poną Ramzaną Kadyrovą, kuris kaip filmo personažas – Afrikos genties vadas, puikuojasi auksinu pistoletu, liudija arba Jūsų panieką mūsų tautai svarbioms vertybėms, arba paprasčiausią Jūsų neišmanymą. Abiem atvejais tai vertintina kaip gėdingas ir netoleruotinas elgesys.

Pažinodami Jus, ponai, neturime vilties, kad esamoje padėtyje pasielgsite garbingai ir atsistatydinsite, todėl, nebūdami abejingi Lietuvos futbolui ir jo ateičiai mūsų šalyje bei jausdami pareigą ir atsakomybę futbolo bendruomenei, esame priversti pasinaudoti vienintele turima galimybe – netylėti", - viešame pareiškime teigia VAFF prezidentas R.Vaiginas ir viceprezidentas R.Turskis.


Šiame straipsnyje: Varanavičiusfutbolas

NAUJAUSI KOMENTARAI

fuboolisstas

fuboolisstas portretas
Išvada būtų sekanti - kerštas ir didelis valdžios lovio troškimas, o jau paskui ta nenusakoma "MEILĖ", meilė futbolui...

as

as portretas
pagaliau...

Liulius Kledaras

Liulius Kledaras portretas
mano nuomone , kad kerstaujama tik is pavydo ? Vaiginas labai nori kokio nors aukstesnio posto , o Turskis - amzinas futbolo fanatikas , taciau visada likdaves kitu seselyje ? Be to , juk ne paslaptis , jog daugeli labai masina ir didziuliai LFF vadovu atlyginimai . Siuo metu , tinkamiausiai vadovauti LFF gali tik butent sie abu vadovai , kuriu vietas prelegentams parupo uzimti ?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių