Lietuvos ir Latvijos futbolo čempionų lygiosios

Marijampolės futbolo manieže Lietuvos A lygos čempionas Panevėžio „Ekranas" pirmąsias tarptautines šių metų rungtynes sužaidė lygiosiomis 3:3 (1:2) su Latvijos čempionu „Ventspils".

Šiame mače panevėžiečiai vis lygino rezultatą: 22-ąją minutę tai padarė Valdas Trakys, 49-ąją - į peržiūrą atvykęs kanadietis Stephenas Ademolu, 86-ąją - Dominykas Galkevičius. „Ventspils" pirmavo po Vito Rimkaus (11 min.) Ivano Špakovo (42 min.) ir Aleksandro Dedovo (59 min.) įvarčių.

Kitas draugiškas rungtynes su „Ventspils" ateinantį antradienį Marijampolėje žais Lietuvos vicečempionas „Kaunas", o trečiadienį jėgas išmėgins „Ekranas" ir vietos "Sūduva".

„Pirmasis pasirengimo naujam sezonui etapas - pasisekęs. Nors oras treniruotėms nėra puikus, bet padirbėjome neblogai. Sportavome ir manieže, ir svarmenų salėje bei lauke. Pirmieji rezultatai ir vyrų požiūris į darbą nuteikia optimistiškai. To, ką pasiekėme treniruotėse, draugiškoms rungtynes su „Ventspils" ir „Sūduva" turėtų pakakti", - prieš kontrolines dvikovas sakė „Ekrano" vyriausiasis treneris Valdas Urbonas.


Šiame straipsnyje: futbolasEkranasVentspils

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių