Lažybų bukmekeriai čempionais regi vokiečius

Grupės turnyre užtikrintai žaidę vokiečiai tapo pagrindiniais kandidatais į „Euro2012“ taurę. Vokiečiai aplenkė anksčiau turnyro favoritais laikytus dabartinius pasaulio čempionus – ispanus.

„Ankstyvas olandų pasitraukimas buvo sensacija, o Ispanija, nors ir iškovojo pirmąją vietą grupėje, demonstravo vangoką žaidimą. Todėl Vokietijos rinktinė, pademonstravusi stabiliausią žaidimą šiuo metu įvardijama kaip pagrindinė pretendentė į „Euro2012“ taurę, – sakė interneto lažybų bendrovės „Unibet“ atstovas Anthony Cousins. – Maždaug 36 proc. visų besilažinančių europiečių stato už vokiečių pergalę, o lietuviai jais tiki dar labiau – 50 proc. klientų iš Lietuvos stato už Vokietiją.“

„Unibet“ vertinimu, tikimybė, kad Europos čempione taps Vokietija – didžiausia ir siekia 33 procentus. Už vokiečių pergalę siūloma lažintis santykiu 1-3. Ispanų galimybės vertinamos šiek tiek silpniau – 28 proc. (lažybų santykis 1-3,55) – dabartiniams pasaulio čempionams prognozuojama antroji vieta Europos turnyre. Trečiaisiais ir ketvirtaisiais rikiuojami atitinkamai portugalai ir italai.

Iš į ketvirtfinalį patekusių komandų mažiausią – vos 1,6 proc. – tikimybę laimėti čempionatą turi Graikija, kuri rytoj susigrums su turnyro favorite Vokietija. Taip pat silpnai – santykiu 1 prie 50 – vertinamos čekų galimybės laimėti „Euro2012“ taurę. Čekai jau šįvakar žais ketvirtfinalio rungtynes su Portugalija.

Europos futbolo čempionatas Lenkijoje ir Ukrainoje tęsis iki liepos 1 dienos, kai bus žaidžiamos finalinės turnyro rungtynės.

Daugiau naujienų apie „Euro 2012“ skaitykite portale futbolas.diena.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių