„Inter“ pergalę apkartino skandalingas M.Balotelli elgesys

Įspūdingą Milano "Inter" pergalę Čempionų lygos pusfinalio mače prieš "Barcelona" aptemdė puolėjo Mario Balotelli elgesys.

Antrajame kėlinyje aikštėje pasirodęs Italijos pilietybę turintis futbolininkas nuolatos ginčijosi su komandos draugais bei nereagavo į pastabas iš trenerių štabo.

Jau po finalinio teisėjo švilpuko, "Inter" švenčiant pergalę 3-1, puolėjas pykčio perkreiptu veidu metė marškinėlius ant vejos ir išėjo rūbinės link.

Tuo pasipiktino ir treneris Jose Mourinho, tik neseniai po konflikto ir viešo žaidėjo atsiprašymo leidęs M.Balotelli grįžti į pagrindinę komandą: "Treniruoju "Inter" nuo 2008 metų, tačiau jei skaičiuočiau, kiek kartų mėginau auklėti šį talentą, tai būtų tūkstančių tūkstančiai.

"Čempionų lygos pusfinalis - antros pagal svarbą rungtynės klubiniame futbole, o vyksta tokie šlykštūs dalykai."

"Barcelona" puolėjas Zlatanas Ibrahimovičius žurnalistams pasakojo, kad stadiono tunelyje jaunąjį M.Balotelli mėgino auklėti jį užsipuolęs kitas kontraversiškas "Inter" futbolininkas - gynėjas Marco Materazzi.

"Marco jį atakavo, nieko panašaus nesu matęs, - kalbėjo švedas. - Jei tai būtų nutikę man, partrenkčiau jį ant žemės. Po tokios pergalės visi turėtų didžiuotis, o ne užsipulti 20-metį futbolininką."

Savų sirgalių replikų susilaukęs M.Balotelli bus nubaustas - tą pažadėjo vienas Milano komandos vadovų Ernesto Paolillo: "Tai buvo pasibaisėtina. Apsvarstysime šį incidentą. Ar Mario bus nubaustas? Galite tuo neabejoti."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių